Photobooth








(För att jag är sämst på att kolla i kors)

Jag och Linn har tråkigt i väntan på resten. Och ja. Detta är då resultatet. (Nu Linn måste du städa!!! Det kommer ju bannmej gäster hit ikväll.) Oj det ringer på dörren, Becca är här. Bajsdå!


update

Det är fredag och Valborg. Jag tänkte bara meddela att jag nu och framåt kommer tillbringa mina timmar hos Linnsan. Vi + ett till par sköna brudar kommer ha en myspys-bästafästa kväll. Vi höres! Tjollahopp!

Dagens fråga


hur, var, och med vilka ska du spendera valborg?

Svar: Imorgon ska jag gå iväg något tidigare från skolan för att spendera ett antal timmar hos frisören. Sedan blir det en shopping tur på ica tillsammans med mina kära vänner. Det blir alltså till att handla inför kvällen, tacos och lite annat gott. För på kvällen ska jag vara med Linn, Line, Jessica och Becca. Vi ska ha en tjej-mysa-kväll hos Linn och kanske ta oss till någon brasa(kanske träffa något trevligt folk). Sedan blir det en sleepover där också.

glad glad glad

Åhh lycklig!!! Idag efter träningen så överaskade Linn, Line och Johan mig. Sällskap till både middagen och fikat efteråt fick jag. Fan vad ni är bra! Kladdkaka har käkat så att det räcker i flera decennier framåt (i alla fall tills på lördag).

Av mammsen och pappsen idag har jag fått en väldigt avancerad skrivare, som är anpassad för foton. Hur glad är inte jag liksom? Sedan har jag även fått en massa smink saker, en body lotion (sarah jessica parkers) och två parfymer. Tack tack tack!

Nu ska jag städa undan efter vårat lilla kalas vid köksbordet. Sen blir det sängen, det är ju en dag imorgon också.

FÖDELSEDAGEN





För att jag har världens bästa vänner! Dagen som jag trodde skulle dala totalt(pga privata skäl) blev istället till en höjdar dag. Bara att skolmaten ändrades till köttbullar säger väl allt?

Dagen började med några minuters kramande innan NO började. Sen vidare till idrotten då flickorna hade fixat en överaskningsfest för min i omklädningsrummet. Ni ska sen få se en videoblogg om detta! Presenter, ballonger och smällare. Supersnällt och supergulligt!

Vid lunchen fortsatte kramarna och så bjöd bästa linn på GLASS! Jag orkar inte längre gå in på detaljer, men efter skolan överaskade Jonte och Johan mig med den här korgen ovan och en tårta! Tack för att ni är så underbara allihopa! Nu ska jag fortsätta firandet på träningen, och sedan hem igen för middag och ännu mer tårta och jordgubbar!

29 APRIL



Denna dag har både bra och dåliga sidor. Genom historian och de saker som kommer ske just idag, men vi ska bara koncentrera oss på en postiv sak idag, det är att jag fyller 16 år och ska tillbringa den dagen på bästa möjliga sätt.

GE MIG!


hälsning



Godagens herrarna mina!
Efter en powernap framför tyra banks show och en del av topmodel är jag nu istället piggare än piggast. Om ett litet tag kommer Beccs hit och vi ska dra vidare på öppet hus på Atletica. Ni kan så länge klicka in på minoutfit sida och checka in vad jag hade på mig idag. Vi hörs ikväll när jag är kommit hem. Pussar!  

hennes och mau



Lite tips på budget prylar som bör inhandlas till sommaren!

Sommar och Sol




Rhodos 07. Tagna med en skruttig-bajs-kamera, därav den dåliga kvalitén.

27

Stålande sol, långpromenad och en fika på Waynes med en bästavän. Livet är allt bra underbart i vissa stunder! Med dessa små stavelser kan jag kort och gott beskriva min eftermiddag.

Förmiddagen blev dock en väldigt krävande sådan. Monolog+Föreläsning som i stora drag handlade om våldtäckter och mycket kring detta. Tårar, skratt, sura miner och glada miner. Allt blandat. Efter två timmar och tjugo minuters prat var både hjärnan och magen helt tomma. Orkade knappt röra mig och orkade knappt tänka. Lunch och en promenad på rasten, och så några jordgubabr jag tjuvade från Viktor, Becca och André.

Nu är jag i alla fall hemkommen från Centrum där det fikades(nämnt ovan) shoppades. Ni får se sen. Jag hör att mamma håller på att duka, så snart är maten klar. Tjofräs mina herrar!

Denim



Denim på denim. Jag är inte så mycket för det när det gäller heldressat, med andra ord skjorta+byxor+jacka. Men gash vad hot det blev när man ser lite hud också. Då passar det verkligen. I like, I really do!

åtta år yngre och åtta år gammal



Det här är min sötnos till lillebror. Han må vara ett pain in the as ibland, men inte lika ofta som han är alldeles underbar. Jag tror att jag borde tala om för honom hur mycket jag älskar honom, det gör jag nämligen alldeles för sällan.

Det jag också ville ha sagt med den här bilden är att solbrillorna han har på sig, idag gick sönder. Mina kära "wannabe Ray ban". Åhh som jag kommer sakna dem.

En fråga här och en fråga där


vart ska du gå på gymnasiet? vilken linje och varför den skolan?

Svar: Än så länge är jag inte riktigt säker. Jag står nämligen och velar mellan två olika skolor(samma linje som tur är). Ateltica och Mikael Elias teoretiska. De båda skolorna ligger på kungsholmen i stockholm och väldigt nära varandra. Hehe. Men de lockar mig på olika sätt. Atletica har en profil som heter Turism och äventyr, vilket lockar mig till tusen. Att få äventyra på det sättet(har sett filmer och bilder) verkar som en kanon grej, samtidigt som skolan i sig verkar bra. Bra kurser, men inte alla jag hade tänkt mig. Man får även åka till Spanien 1 vecka/år och det skulle jag ju inte tacka nej till.

Mikael Elias då, skolan som var en av de första skolorna jag riktigt föll för. Skolan har väl allt jag hade önskat i kursväg, men ändå kändes det som om det var något som saknades. Det var ingenting som riktigt stack ut på samma sätt som Atletica, men äventyr och spaninen resor, men en dator får man och skolan verkar ha bra lärare och så. Roliga "fredags aktiviteter" i skolan, och lite annat.

Nu står jag där mitt i mellan. Ska jag gå dit där det är de nödvändiga+ andra viktiga kurserna finns eller där de nödvändiga+ roligheter finns? Hjälp!!!

Någon av er som går i en av skolorna som har någonting att säga? Någonting att påpeka?



måndag

Idag skaffade jag ett eget konto på minoutfit.se! Vilket jag tycker var på tiden att jag gjorde, näst intill varje dag tar jag outfit bilder, men bara en bråk del ploppar upp här på bloggen. Men så täntke jag, har jag en sida där jag enbart lägger upp outfits kanske jga håller den någolunda uppdaterad. Så här har ni Dagens: Klicka!!!


100426

Godmorgon!
Jag är dötrött! En promenad med Line var jag nyss ute på. Vi pratade om allt mellan himmel och jord under de 45 minutrarna vi var ute och traskade. Nu har jag dock käkat frulle och ska snart klä på mig. Tjugo över nio börjar skolan, så nu säger jag hejdå och vi hörs senare!

en textrad eller två

Glömde berätta att vi hade sanktan premiär idag. Vi möte Aspudden hemma och den slutade 0-0. Vilket kan ha varit en resultat som speglade matchen. En sak som jag gärna vill tala om för er om matchen är att en av topparna i Aspudden(för till mesta dels bara spelade fult) var kortare än MIG! Hon måste ha varit runt 155cm, vilket jag tyckte var en höjdare, för jag kunde praktiskt taget se över henne. ÖVERLYCKLIG! Nu har jag ingenting mer att säga, utan godnatt på er sötnosar. Vi höres imorgon. Puss och prutt!

Skansen 09











Ny redigerade bilder från skansen i somras.

I'm in looove





Idag vid tolvtiden rullade jag ner till graningevallen där min lillebror spelade hans tunerings sita match. Duktig var han(som vanligt), första halvleken stod han i mål och höll nollan. I andra halvlek hann det inte gå många minuter innan han sköt in 1-0 målet. Duktig pojke! Tyvärr torska de matchen med två mål mot ett, but that's life.
Själv satt jag bredvid planen på min longborad, fotograferade och frös. Klantigt av mig att bara sätta på mig en tjocktröja kanske, men innan hade jag legat ute i solen i drygt en halvtimme och solat lite, och det var inte kallt alls.

Nu blir det snart "frukost-lunch-middag" i en och samma sväng. Entrecote och någon god potatis. Yammie! Och klockan fem? sex? någongång i alla fall har jag själv match.

Höres!

Nattblogg

Mina tåååår är iskalla! De är isbitar. Lika så är min näsa och mina fingrar. Ikväll så åt jag först middag hos mina grannar, där var jag till tio ungefär. För sen gick jag hem, bytte om och drog för att träffa mina sötnosar vid vallen. Där satt vi underhöll oss själva på en massa olika sätt. Fotboll, snack, moppar, LONGBORAD(min som jag fick IDAG!!!) och lite annat.

Men klockan tickade iväg och planerna sket sig.. Jag, André, Viktor, Daniel, Krooken och Robin satte oss på en parkbänk i någon timme och sedan rullade vi hemmåt. Nu väntar sängen och en ny dag imorgon. Hey!

Dagens


hur ska du fira födelsedagen? :)

Svar: Än så länge har jag inte så mycket bestämt. Det är ju en torsdag så jag ska till skolan först och främst, SO prov kommer jag ha, och så är det min jobbigaste skoldag. Sedan är det väl träning och så blir det kycklingwok och ris till middag, och efter det kanske en liten fika. Så mycket har jag bestämt, men en del inmuplsiva saker hoppas jag på dock.

Det är ju min

Det är ju min födelsedag snart så jag tänkte passa på att visa lite olika prylar/kläder som jag önskar mig här fram över. Och deen här jackan från Topshop är ju verkligen någonting att hänga i julgranen(eller i detta fall på min överkropp). DEN HÄR VILL JAG HAAA!

tjugofjärdeapriltvutusentio

Lördag och solen skiner!(happyface)


Symboler





Bakom kameran: Jag

Insidan är vackrare!









Eftersom det inte har gått att ladda upp några nya bilder igår och idag, så fick jag ta och lägga upp lite bilder soom jag laddade upp i onsdags. Dessa söta killar går nämligen i min skola. Hahahahha!
Det är ändå väldigt passande att jag visar er dessa foton, då vi väldigt många ska hem till jonte ikväll. Killarna ska väl ha någon Fifa tunering och jag tillsammans med flera andra chics ska väl titta på och roa oss med annat. Viggo(jones hund) kommer ju vara där. Lyckat kommer det nog bli i alla fall.

Nu: Ska jag slänga i mig MAAT! Är bajshungrig!

How to save a life


Livet är som en karusell



En härlig sensommar bild. Glädje, eller vad säger ni!

arton:tjugoåtta



kan inte du lägga upp en bild på din balklänning, balskor och väska? :)

Svar: Naje! Det kan jag absolut inte göra ju! Det får bli en överaskning till efter balen. Något att se fram emot kanske? Den sjätte maj smäller det! Jag längtar verkligen. Superduper mycket! Hihi

Läser din mamma din blogg?

Svar: Ärligt tror jag inte det. Fast ibland vill jag att hon ska göra det. Det vore lite roligt liksom att kunna meddela henne saker bara genom att skriva här, så som jag gör till kompisar i mellanåt.

FISK MAAT!

Sista nationella i matte skervs idag och det gick förvånansvärt bra. Svarade på allt och tyckte att en av G uppgifterna var svårast, till er alla nior som skrev det idag kan jag säga att det var uppgift 1b. Som tur var löste jag den till slut i alla fall och har därför chans att klara provet galant.

Istället för att vara i skolan, på en SO lektion sitter jag här hemma med huvudvärk, magont och en smått illamående känsla. Att vara sjuk är ingenting som är speciellt roligt. Så mammsen om du läser detta inlägg så vet du att jag fruktansvärt gärna skulle vilja ha en BJ glass till kvällen. Hihi...

...Ja nu blir det TV:n och sen (kankse, om jag orkar, vill och tycker det verkar roligt) ska jag ta fram SO böckerna. Så länge, Bajsbajs! :)


Phish food är så min favorit, men cookie dough kommer inte långt efter!


dagens fråga


Vad händer 29/4? Och varför klagar du alltid om sanning och rykten?

Svar1: Den 29 april är det min födelsedag! Jippie!

Svar2: Därför att jag stör mig på att folk inte har något bättre för sig än att komma på falska saker om andra, sprida ut falska ryken och sånt. Eftersom jag väldigt ofta(den senaste tiden) blivit utsatt för det så är jag väl bara irriterad, och det visas väl när jag skriver, då jag egentligen inte tänker på vad jag skriver utan allt bara kommer från hjärtat.

pictures from last season




dagens.. tråk.

Dagens humör: Glatt för det mesta.
Dagens frisyr: nyduschat, alltså bara utsläppt.
Dagens smink: Make up store, Clinique, H&M
Dagens klädsel: tights, fodral, halsduk och skinnpaj.
Dagens måste göras: plugga.
Dagens vill ha: 29/4.
Dagens köp: Grillmacka på ica och en massa te.
Dagens mat: grillmacka, och äcklig middag.
Dagens saknad: sanning.
Dagens planer: pluggning... suck*
Dagens fundering: Hur kommer matteprovet gå imorgon?
Dagens tråkigaste: En massa plugg som väntar..
Dagens händelse: Supernajs frukost med Sav och Alls
Dagens personer: BECCA! Henns födelsedag ju!
Dagens låt: The Story- Brandi Charlile

En tisdagskväll i mitten av april

Efter timmars pratande i telefon sitter jag här med mobilen långt ifrån mig. Phuu. Tröttsamt är det, trots att det är sköna snubbar på andra sidan linjen, men eftersom armen måste hålla upp telefonen mot örat krampar både arm och ben efter ett tag.

Imorgon är det ingen vanlig skoldag, eller snarare ingen skoldag alls. Reflektionsdag kallas det och det är meningen att man ska plugga hemma(förtydliga ordet: meningen). Imorgon blir det andra bullar dock, ni får se, det är nämligen så att min bästa-Becca fyller 16 och det ska bannemej firas!

André och Daniel.

mitt mellannamn är frågetecken

Mina damer och herrar! Hej på er!

jag är nyss hemkommen rån en promenix med Emelie. Vi gick nästan hela vägen bort till görväln och tillbaka. Riktigt mysigt att bara gå och prata om allt mellan himmel och jord med någon som man verkligen vet inte skulle säga ett ljud till någon annan. Jag älskar dig för det Strumpan!

Efter promenaden träffade vi på Andruu och Daniel, fnittrigare killar får man ju leta efter. Jo men själva grejen är väl att de har lurat mig på ett eller ett annat sätt. Jag fattar i och för sig ingenting om vad som pågår, men jag flinar och spelar med. Hah.

Nu står the mentalist nästa på schemat. Peace out!


RANDOM PICS FRÅN LONDON 09



















Bakom kameran står jag själv, och bakom redigeringen med.

Han heter kaj, han heter kaj, raj raj raj raj... o han e glá och han är glá, raj raj rajraa.



Nu ska jag kila till skolan på min rosa cykeln och med musik i öronen. Har jag tur får jag träffa en sköna filluren på bilden ovan idag, eller jag kom nyss på att jag har en lektion med henne idag så jag kommer göra det. Hehe.

Seeyaaa later alligator!

100419

Yeeahhoo! Träningen idag var kort kort kort. Vi hann knappt börja innan den ver slut liksom, men men. Efter träningen fick jag något slags rus i hela kroppen som sa "du måste göra en handvolt" och jajamänsan det gjorde jag. Tre stycken minst sagt. Det måste ha varit i somras jag senast gjorde någonting gymnastiskt. För varje gång jag gör något så inser jag dock hur mycket jag saknar gymnastiken. Tänk om allting hade varit som för 3 år sedan då Viksjögymnasterna existerade och livet lekte. Nej, jag ska inte sitta här och gnälla, i så fall kommer väl mammsen skicka in mig på psyket. haha. Nu blir det duschen för att skölja bört all äcklig svett(ursäkta ordvalet). Tjenixen!



Bakom kameran: Jag.

'Cause the spaces between my fingers are right were yours fit perfectly



Dagens låt:
Vanilla twilight-Owl City.

ledande fråga..



För ett litet tag sedan satt jag ute på ballkongen med solen stekande på ryggen och pluggade matte inför nationella som är på torsdag. Nu har jag dock en liten paus, men ska snart återgå till pluggandet på ballkongen, men denna gång är det geografi. Visst är jag duktig?!

en söndag

Jag anlände med cykeln här hemma strax efter tio, efter att ha varit hela kvällen hemma hos Jonatan. Till mesta dels snackades det bara där, ingenting speciellt hände, men trevligt som alltid. Imorgon är det skola igen, och det känns konstigt nog som om helgen har varit sjukt lång. Antagligen för att jag har hunnit med så mycket. Men nu ska jag kila till sängs, vi hörs imorgon. Puss på skinkan.





En stor t-sha från H&M, skärp från vero moda och converse. Simpelt!

jonatan badar i mälaren 17/4


Flummisar



En liten film från för ett år sedan då Jennifer och Elin flummade omrking på en reflektionsdag. Höhö. Klicka och njut!

I've been STOP, I've been GO!



Medan jag är ute och går en prommis nu på morgonen kan ni njuta av Save Me, San Francisco med train. Den låten snurrar nämligen runt i mitt huvud idag, och den kommer nog göra det ett antal dagar framåt med. Vi höres!

BILDBOMB















En bildbomb som innehåller en bråkdel av alla bilder som knäpptes idag. Eftersom kameran for via mig, zacke och tobias så togs det väldigt många bilder totalt. Men nu ska jag bara ladda upp alla bilder på fb, och sedan blir det nog sängen. Peace out!

saturday night



Ikväll blir det ännu en grillkväll. Jag gillar't!

Dagens fråga


Hej, kan du skriva lite om dina resor du ska göra i sommar?

Svar: Självklart kan jag det! Ibörjan av sommaren så ska jag och några vänner till ett landställe till en av oss. Vi ska tillbringa ett par dygn där och bara mysa, bada och leva lantisliv skulle jag tro. Dit kommer vi åka på skolavslutningen den 11 juni. Det är inte 100% säkert men troligtvis blir det så i alla fall.

Sen bara 6 dygn efter att skolan slutade blir det örebrocupen med laget från den 17-20 juni. Jag och Becca har redan bestämt att vi ska dela luftmadrass. Höhö.

Och sen bär det av den 18 juli till Spaninen, strax utanför Torrevieja. (i höjd med Mallorca tror jag det ligger). Där ska jag och min familj bo i en villa i hela 19 dagar. Förhoppningsvis kommer också Johannas familj ner en vecka och hälsar på, eftersom villan har 8 bäddar så kommer det funka alldeles utmärkt. Så vad säger du Johanna? Festande i Spaninen i sommar? :)

Vi hade från början också planer för att åka till skottland med våra grannar, men vi vet inte om det blir av. Om det blir det så blir det mer som en spontan tripp som bestämms ungefär dagen innan.

Mer resor som båtresor, resa till åland eller liknande kommer säkert också bli av, men de har ja inga datum till just nu.


I fall asleep in hospital parkning lots











Vår och april, bilder i överflöd från påskhelgen. Nu blir det sängen, NÄSTA!

från en seeeg dator

Nu sitter jag hemma hos jonte och geekar lite vid datorn. Jonte och Johan ska spela NHL och jag ska titta på och gosa med viggo(jontes hund). Sen måste jag väl snart början tänka på refrängen och tralla hemmåt. Men nu ska jag vara lite social, Puss och prutt! :D

DM FINALEN



Film av mig från DM FINALEN!


fredag 16,

Uppdateringen har varit lika med noll den senaste tiden och det beror på att alldeles för roliga saker har fyllt mina dagar. Igår t.ex. så var det innebandy DM final för pojkarna i nian, och som vi visste innan vann de. Hehe. Viksjöskolan är med andra ord bäst i stockholm. Hur bra? Hah.

Idag har niorna i hela sveige haft nationelltprov i matte, och för min del gick det hyfsat. Eller om jag säger så här, när det känns bra för mig så brukar det inte gå så bra när jag få tillbaka provet och får se resultatet. Idag var ett sådant tillfälle, då allting(nästan) kändes bra på provet, men det kan visa sig sen att det inte gick så bra. Men aja, lite komplicerat.

Nu sitter jag i svettiga träningskläder och ska snart bajsa innan jag hoppas in i duschen. Tjofräääs!


en stjärnklar natt står och väntar



Nu ska jag släcka ner och låta stjärnorna lysa upp mitt rum istället för glödlamporna. Imorgon väntar ännu en dag och om allt går som planerat och som jag vill ska det säkert bli en bra dag. En dag som börjar med en skön promenad i morgonkylan. I mina öron låter det kanoners! See ya!

14april

Klicka här för att lyssna på en låt som jag ständigt går runt och trallar på. Hur som helst är jag nyligen hemkommen från från träningen. Den började bra med både roliga övningar, bra stämmning och mycket skratt. Tyvärr slutade i både tårar och ledsna miner. (Amanda, vi tänker på dig! Och lycka till på sjukan. Hoppas ingenting allvarligt har hänt och att du snart blir bättre!) Efter träningen gick jag med becca en bra bit hem, alltså blev det en rätt så stor omväg men jag är glad ändå. Hihi.

En positiv grej med den här skolveckan är att jag har NOLL saker i skolan som ska göras. Såå skönt verkligen.

Nu är det greys! Bajbaj my friend!

REDTRAFFICLIGHT



Det känns verkligen som om mitt liv står stilla! Ingenting går varken framåt eller bakåt, ingenting sker och det känns som om jag lever samma dagar om och om igen. Allt jag ser fram emot som balen, spexfoto, skolavslutningen, alla resor i sommar, vissa datum och sånt det, det känns så långt bort. Min vardag står verkligen bara stilla och jag kan inte göra någonting åt det. Jag blir frustrerad! Vad skulle ni ha gjort om ni var i min situation?

asos.com



Ringen högst upp till vänster är en figur från Alice in wonderland, en ring jag gärna skulle vilja trä in fingret i. Åhh vacker! Dock är ringen längst ner till höger just nu på väg hem till mig och kommer landa i brevlådan senast nästa måndag. Hur glad är inte jag? Eftersom den kommer tillsammans med min blivande balklänning också gör det mig på ännu bättre humör(hoppas bara att den passar!!!).

Fotlänken av mynt skulle jag gärna vilja bära de varma sommarkvällarna då jag befinner mig i spanien och har brunbrända ben! Men icke, hittar jag en liknande här i stockholm i en affär kanske jag köper det. Musiktemat som två av dessa smycken följer är grymmisar i mina ögon. Keyboardet tar nog hem förstapriset. Lovely! Halsbandet till vänster(längst ner) är inte heller så dumt alltså, och inte heller peace-ringen av guld. Ahh. Jag skulle kunna göra tusen sådana här collage och visa snygga smycken. Här är endast en bråkdel av de Asos har att erbjuda.

Myspysigt







Bakom kameran: Jag själv.

Bilder togs i lördags, då jag och ett gäng sköna typer grillade marshmallows på en äng här i viksjö. Ett par tabbar så som att Marcus ramlade med moppen i gräset(läs: gyttjan), och att det praktiskt taget brann på filtarna och att vissa av oss har en rätt stor skräck för just eld, det skrattade vi åt ett bra tag. Efter någon/några timmar i gyttjan drog vi hem till Elin och såg slutet av Barca-Real matchen som slutade som jag hade hoppats och visste. Höhö.
Där fick ni lite fakta om slutet på mitt lov.

Nyligen kom jag hem från fotbollsträningen som var något slapp, men ändå rätt jobbig stundtals. Jag kanske tyckte den var jobbig just för att min kondition inte är på topp just nu. Inge bra, inge bra. Nu: Duschen och sedan om jag orkar ska jag öppna skolböckerna. Fred UT!

??

Att ladda upp bilder funkar tyvärr inte just nu, inte för mig i alla fall, vilket är lite smått irriterande. Träning ahr jag snart och därefter ska jag plugga lite. Imorgon händer det skojsiga grejer i skolan som ni får höra om då. Hihi. Elin och jag ska riktigt ruuuligt! Bajbajs på er för nu är det ombyte, NÄSTA!

100411


-Tjänar du pengar på din blogg?
Svar: Nej(med stora bokstäver), och det är inte något jag strävar efter heller direkt. Mina drömmar är inte att hela sverige ska läsa om mitt liv och se mina bilder, det räcker som det är nu faktist. Det är dock bara kul att se statistiken går uppåt hela tiden, det betyder väl att ni gillar vad jag gör liksom?

Congrats dady!

11 april. Ingenting mer med det datumet förutom att min dady fyller år (en massa grattis till världens bästa pappa alltså!). Igårkväll satt jag med ett gäng sköna typer på ett par filtar på en äng här i viksjö, vi grillade marshmallows och mös. Varmt och härligt var det den tiden elden brann, men därefter sjönk temperaturen drastiskt och alla bar sig hemmåt Elin. Snack om bal, spex, skolan, lovet och en massa skjosigheter dära, men redan klockan 1 hade jag somnat hemma i min säng.

Idag har jag hunnit med en massa! Jobbat skiten ur mig, tappat bilnykeln, tappat bort mobilen(för ett par timmar, den är hittad nu) och spelat en fotbollsmatch. Mer står på schemat också, ni får höra om det senare. Matchen slutade i alla fall 6-1 till oss och vi spelade inte ens bra stundtals. Hässelby var med andra ord inte det bästa motståndet, men värre blir det på torsdag då vi får besök av tyresö's flickallsvenskanlag. HJÄLP! Hahha. Aja nu ska jag gå och fira pappsen lite till. Seee yaa!



för att jag ska ha roligt

Jag lever! vill bara säga det, men ska kila från datorn nu för det ska bli en bra kväll! Hihi. Ni får se sen.

tiofyratio

Godkväll allesammans. Tänkte bara meddela er om att jag är i paniktillstånd! Eller ja, ungefär i alla fall. Jag har inte hittat en balklänning och det är mindre än en månad kvar nu! Imorgon ska jag dock in till stockholm med mammsen, johanna och susanne så då måste, MÅSTE, jag bara hitta en alltså. Aja, jag har ingenting att blogga om egentigen så, Godnatt och adjö herr muffin!

Har ni inget vett för er kan ni lyssna till the story- Brandi Carlile


Det jag har att erbjuda i kamera väg







Kamera utrustning.

Kamerahus:
Canon eos 550D


Objektiv:
Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6
(2st)
Canon EF 50mm  f/1.8 ||
Sigma DC 18-200mm 1:3.5-6.3 optical stabilizer
Hama EF 35-105mm 1:3.5 -4.5


UV linser:
58mm (2st)
72mm


Blixt:
Starblitz 3600 DFM
(jättegammal)

Minneskort:
4 GB
(2st)
8 GB

Kameraväska: Canon & Crumpler (+samsonite)



Måste lägga till att jag har en trasig Canon 1000D och två pentax objektiv som är jätte gamla, använder endast dem när jag fotar saker hemma, och det händer inte så ofta.

svaren

vilket gymnasium har du sökt till?
- Jag har i förstahand sökt till Mikael Elias på kungsholmen.

Kan du skriva ett inlägg om all din kamerautrustning? (:
- Jajamänsan det kan. Igårkväll fotade jag alltihop, så troligtvis kommer den upp ikväll eller möjligen imorgon.

gymnasium och linje?
- Som tidagre sagt, Mikael Elias och samhällslinjen.

hur får du dina bilder så fina? fixar du dom efter i nåt program eller beror det på kamerainställning eller lins? syftar då på "vardagsbilderna". du är riktigt duktig på att fota amanda, fortsätt med det! :)
- Ohh tackar! Nej jag använder ingen speciell inställning på kameran, oftast de manuella inställningarna då jag själv väljer ISO-talet, justerar bländaren och lite annat smått och gott, om du dock inte orkar hålla på med sånt så tipsar jag om att använda "icke blixt" inställningen. Färglinser har jag inga än, men det kommer snart! Jag ska införskaffa mig ett par stycken inom kort!
Jag redigerar bilderna oftast i PhotoScape!

vad vill du jobba med i framtiden?
- Arkitekt är något jag vill bli!

favorit affär?
- Oj, det byter jag hela tiden, men just nu skulle jag säga ZARA.

vilka är dina nämaste vänner?
- Johanna, Linn och Becca.

vad använder du för smink?
- Jag kan komma upp med ett litet inlägg om det senare, men lite snabbt kan jag säga att det är en blandning mellan make up store prylar och H&M prylar. Ni får se sen.

gillar du någon nu?
- Känsligt ämne.. Men jo det kan man säga, men det är nog ändå ganska dött på den fronten just nu.

dejtar/träffar du någon?
- Nej inte längre..

vad är din smak på killar? hur ska dom se ut/vara?
-Smak och smak vet jag inte. Jag dras nog lite mer till humor och brunetter har jag märkt. (no offense mot er blonda)

Glasses


Saknar sommaren....

Tagna av en Nikon!











Några fler bilder från idag. Dessa tagna med Elins kamera, dock fortfarande redigerade av mig.

Har du något på hjärtat?

klicka här och lyssna på en grymmis! Nyss har jag käkat hembakad pizza och det var minst sagt gott! Jag gjorde min egna favorit med skinka, bacon, salami och bananer på. När bananerna bli varma och härliga kan nog ingenting stå upp mot dem alltså! Jag tror seriöst på att jag var en apa i mitt förra liv, men det är jag stolt över! (Ap-Amanda!!)

Om Linnsan och jag orkar ska vi nog träffas ikväll en stund. Annars får jag nöja mig med mig själv och familjen som sällskap.

Eftersom min statistik nyligen fick sig ett hopp uppåt och att jag får en del frågor hela tiden tänkte jag att har ni något på hjärtat kan ni säga det i kommentarerna till detta inlägg, så svarar jag. Det spelar ingen roll om det är 1 eller 1000 frågor, jag kommer ändå svara. Pusshej lever pastej!

"you would not believe your eyes, if ten million fireflies, lit up the world as i fell asleep"




Elin och Jennifer in action.

"Elins mummsiga-muffins"



Egopics by Elin.



Helena och Jännipänni.

Elin, och så helenas lilla huvud.

Hanna i solen.

Helena hade med sig högtalare till sonyericsson mobilerna, dock använder inte jag och Elin vår musikfunktion så väl, därav hade vi en låt var som spelades om och om igen. Fireflies-Owl City och In my head- Jason Derulo.


Ett par bilder från dagen då.. fler kommer!

Ajm Awäjk.

Godermorgon. Dagen jag har framför mig kommer tillbringas vid vattnet tillsammans med ett gng sköna brudar, picknick korgen och kamerorna. Nice huh? Ni får alltså se hur min dag sett ut till kvällen. Peace!

Tjena mors i galoschen



I öronen spelas OWL CITY mer än någonsin. Jag njuter verkligen!

No Boy is worth your tears, and the one that is, wont make you cry ♥

.....

den stavas L O N D O N







Denna morgon började på samma sätt som igår, jag vaknade av att min mobiljävel ringde tjugo i tio? Varför? Jo för att få tag på min mamma. Men snälla nån, du ringde mig igår också och jag drog samma visa då, DET ÄR INTE HENNES NUMMER! Åhh. Skulle inte ni också bli frustrerade då samma person ringer, två dagar i rad, när de inte ens söker dig? Och som lite grädden på moset så blev jag tvungen att vakna upp ur min dröm då jag vandrade omkring i min favorit stad. Nu är jag arg!

Det tog i alla fall 2 timmar till innan jag fick tummen ur röven och pallrade mig ur sängen, så runt 12 steg jag upp och satte mig här vid datorn och det har jag gjort sedan dess. Inga planer alls för dagen har jag(om man inte räknar med en innebandymatch som ska ses ikväll och sedan en träning) och det känns ovanligt skönt. Ska snart upp till tv:n och käka frukost. Peace out!

Picsss.
















Ph1: Jag med mitt nya linne där det står, waiting for you (a). Ph2: Linnis härmar affischen. Ph3: Jag och Johan kramas, eller det är nog mest jag som kramar honom, men ändå! Ph4: Godis och Kakor. Yummie! Ph5: Jag med Daniel och Johan i bakgrunden. Ph6: Mina favosar som just vid detta tillfälle höll på att mörda varandra. Ph6: Jag, igen..

Vad är inte bättre än en myskväll med några av sina bästavänner? Linnsan, Johan, Daniel och jag har suttit bänkade framför Desperate housewives och couger town samtidigt som vi hållt oss uppdaterade om championsleage matchen mellan Barcelona och Arsenal. Jag vet att det kanske låter lite fage att två killar sitter och tittar på desperata hemmafruarna, men men. Matchen som slutade med att barca vann med 4-1, med fyra kassar av Kungen(messi). In your face Johan! Hah...


Nu ska jag fortsätta mitt facebookande och sedan om en timme eller så hoppa i säng. Kisskisskiss.

i gotta feeling, that tonight's gonna be a good night

HOLA! Linnsan och jag trallar runt i mitt rum med Owl City spelades på spotify, sjunger och smsar. Ikväll hade vi först tänkt oss en kväll på en äng med en massa härligt folk, grillning av marshmallows och mypys, men nu ser det ut som om det blir en helkväll hos johan med bakelser och godis istället. Men lika bra är ju det! Hihi. Vi höres later, för nu ska jag och Linnsan fortsätta med vårat. Puss och prutt!

JAG OCH MITT KLAGANDE

Det här vädret tar kol på mig! Ena dagen plockas vinterjackan bort, ner i förrådet för att gömma sig i en massa månader. Andra dagen blir jag istället tvungen att packa upp den igen eftersom det är näsintill likt snöstrom ute. Och så nu, dag tre blir jag igen tvungen att packa ner vinterjackan för att ta fram skinnpajen.

Hah, dagens I-landsproblem.... men bennemej vad jag jobbigt det är.




vädergudarna får nu ta och besätmma, vinter eller vår? Ingen blanding okej!?

Resultatet av väntetiden då nagellacket behöver torka.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


en hälsning från kungen

Emelie och jag är nyligen hemkommna från en promenad på sisådär en timme lite drygt så nu står en målarnaglarna/titta på film/tjocka i sig godis-kväll på schemat. Det är dock endast nagelmålningen som är i verk förtillfälelt, men mer kommer. Vi hörs senare ikväll/natt med bilder och resultat. Puss och Prutt!

DAGEN IDAG


Lunch på max. Mummmmsiii.

Strumpan och hennes burgare.

Haha, Pucko!

Jag själv och strumpan.

Jordgubbsklubba! Mumsigt värre! (jag köpte två, så jag har en till ikväll också.. hihi)

Conversen!

Två par strumpor från American Apparel och en body lotion.

Sommarlinne från Zara.
(+ två par örhängen köpte jag med)

En toppen dag med en vän man saknat! Vi har gottat oss med en massa mat, shopapt loss och haft det trevligt. Vi började i Gallerian med for till skrapan efter ett tag och därefter till stinsen. Vi har med andra ord varit på vift hela dagen och om inte många minuter kliver Strumpan in genom dörren här igen för en myskväll. Ni andra får ha det bäst. Fred ut!

den femte april

Att gråta sig till sömns och vakna upp i en kudde helt dyngsur är inte något jag rekomenderar, men tur att man har vänner som förstår en och som stöttar en när det är som jobbigast. Tack!
Nu ska jag fortsätta mitt liv och dra mig inåt staden, snöiga staden,  tillsammans med Emelie. Vi ska fortsätta mitt anti-killar-liv. Hah!

Puss och Prutt.


Ojsanhoppsan





Bakom kameran och redigeringen: Jag.

ett genom tjugofem



Lindvallen 2010. En bild i många bilder.

Idag har jag som sagt varit på IKEA och inhandlat en ny säng, 1.20m bred! Jag är grymt nöjd och jag kan lova er att jag kommer sova som en gris i natt. Nöff Nöff! Min morbror och hans flickvän var här idag ett tag också, vi åt god middag och en choklad/citron cheesecake. Riktigt gott, där lyckades jag och mamma riktigt bra med vårt bakverk.

Eftersom jag införskaffade mig en säng blev jag helt plötsligt tvungen att göra om hela rummet. Alla möbler står på nya ställen. I tre timmar fixade och donade jag omkring, men nu är jag apnöjd. Imorgon ska jag fika och umgås med Strumpan. Det kommer nog bli myspys! Nu, lite bloggtittande och facebookande. Bajbajs!

MMMMAAAA





När det börjar bli våååår!

fjärde i fjärde



Linnsan sitter just nu i bilen på väg hem från Skåneland och vi har bestämt dejt på tisdag. Höhö!
Riktigt snygga är vi, inte sant?

BEDISCH!

Godmorgon herrar! Påskdagen och allt, så vad passar inte bättre än en resa till IKEA för säng-shopping. Jajamänsan en ny ska inhandlas till mig idag. Smilegroparna sitter just nu uppe vid ögonen. Heh. Vi hörs senare! Fred ut!

(bilden passar inte direkt in, men gahhh snygg!)

Favorit staden







Bakom kameran: Amanda Halonen.

Remember when my heart was young

http://www.youtube.com/watch?v=jlRXTOWqW7w

Klicka på bilden för att komma till en låt som fastnar, och då menar jag verkligen fastnar!

RANDIGT











STYLE!
Svart/vitt randigt med silverfint på axlarna- hennes och mau
Svarta jeans- Åhléns
Örhängen- Åhléns
Ringar- Mammas, Jonas, kolmården och en fin stjärna Ellen hittade åt mig.
Armband- hennes och mau, lindex och mammas.
KAMERA 550D - FOTOKUNGEN!

Skrivare vs Converse


Jag fyller år om 26 dagar och två saker jag verkligen, verkligen, verkligen skulle vilja få inslaget är dessa två. Men av mammsen kan de bara lova en sak (eftersom jag ska få en säng, balklänning och lite annat). Vad ska jag välja i förstahand? Så svårt! Jag behöver hjälp. Åhh! Jag vill fylla år nu. På tal om att fylla år så fick jag min första present redan idag. Femhundrakronor rikare är jag nu, hihi. Riktigt nice!


butterfly



Idag såg jag årets första fjäril av just denna sort. Åhh nu är det verkligen vår! Juste, GLAD PÅSK förresten. :)

LIVE LOVE LAUGH


Butterfly Wings- Owl City

Tidal Wave - Owl City

you never know

Johan och Beccs kommer hit snart. MYYSIGT! Jag har en massa popcorn och godis så det ska säkert bli bra det här. En och en annan film har jag också att erbjuda, men vi får se vad som sker. Kanske går vi ut istället, man vet aldrig!


TEGELVÄGG







Lite bilder som är redigerad på det sättet Elin vill. Jag gjorde mest så här för att jag ville att hon skulle se dem, så vad tycker du Elin?

just shake me till you wake me from this bad dream

LÅÅNGFREDAG! Och dagen är allt lång den, jag har absolut ingenting för mig, utan jag växlar mellan olika sysselsättningar som Tv:n, datorn och städning. Visst är det livet? Hah. Nej men det är faktiskt en aning skönt att vara ensam hemma och kunna dansa runt och sjunga aningen falskt till låtar av Justin Bieber.

Ikväll får jag hoppas att någonting roligare händer. Pusshej.

Ohhhyeah!

MOBILKAMERABILDER från en musiklektion i skolan:



And I wanna play it cool, But I'm losin' you









Jag är helt fast vid mina nya kamera som jag nämnt förut. Därav har jag redan hunnit fota uppemot en 50 bilder på enbart en dag. Några speciella motiv var det heller inte varit. Utan mest slump bilder och egopics, sånt får man leva med i nyhetens hetta liksom.

Dagen har varit kanoners från början till slut. Sovmorgon och vakna med the voice först och främst. En No lektion därefter, då rektorn ropade ut i högtalarna att alla lektioner slutar klockn 14. Ja tror inte det var någon som blev gladare än vad jag blev i just det ögonblicket.

Efter lunchen hade vi vår sista lektion, då fikade vi och hade allmänt skojigt. Jag for hemåt då klockan var 13:50 och satte mig vid tv:n med filmen "my sisters keeper", jag hann dock inte de klart hela, vilket var en besvikelse.

Samling till match redan klockan fyra, men något motståndarlag dök bannemej aldrig upp. Där stod vi på planen, matchklädda och spelsugna, men nej ingen match. En träning med flumm och kullerbyttor hade vi istället. Och så nu på kvällen var jag en stund med Elin tillbaka vid vallen och tittade en halvlek då ett par killar i skolan spelade. Där träffade vi även Dana, Deborah, Frida, Camilla och Jessica.


I'll buy you anything, I'll buy you any ring


Jag tröttnar aldrig på den här låten. Haha. Och visst är killen en aning söt också?

1 APRIL



Datorn ville inte fungera igårkväll, så jag hann inte lägga upp bilder på mina fin fina saker, det får ske idag istället. Men nu har jag inte tid. SKOOOLA! Bye bye

RSS 2.0