Lyckat

Pust..
Jag landade nyss här hemma efter en hel kväll hos kära Elin. Super nice har det varit. Jennifer, Sandra, Elin och jag. Vi mös, tittade på Idol (blev tok förälskade i ERIK!), åt popcorn, tittade på Grey's och skrattade omgående. Lyckad kväll med andra ord.

Men resten av min dag då? Jo jag hade som sagt reflektionsdag(hemarbetsdag), så klockan ringde åtta och jag satte mig framför böckerna(läs: TV). När det var dags för lunch tog jag fram cykeln och började trampa mot grillen. Lunch där med en massa sköningar, bl.a. Robin, Patrik, Simon, Viktor, André och Muhammed. (Och du Bella, snyggingen var med!!!)


I love shopping

Jag satt inne på H&M's hemsida och gjorde iordning min önskelista, ni vet väl vad jag menar? Hur som helst så ville jag se hur mycket allting skulle kosta, och vet ni hur mycket jag var uppe i? Hela 5000 svenska rikstaler! Jag förstår inte själv att jag kunde komma upp i den höga siffran på H&M, helt otroligt.

Några av dessa goodingar jag hittade tänkte jag dela med mig av. P.s, endast dessa 12 varor blir 3500kr.  

Cardigan/Herr- 399kr                         Paljettjacka-1499kr                          Ring-39.50kr

Grå topp-299kr                                 Skor-349kr                                     Topp-199kr

Paljettleggings-149kr                        Volangtopp/klänning-299kr                            Mössa-99kr

Paljettmössa-99kr                              Silverkedjor-99kr                           Fjäderklämma-29.50kr


090930

Elin klagar över att hon har ont i magen och jag, Jocke och Elin diskuterar om vad det kan vara.
Elin har ju krämpor och är kanske därför "beredd" på att föda barn, men hallå, hon är ju inte tjock?

Jocke: Jag vet, Elin kanske har haft sex med en fågel och då är ju inte barnet/fågelungen så stor!
Amanda: Men hallå? Fåglar lägger ägg....... Hur går det med No:n jocke? ;)
Jocke börjar snacka om vår Noläxa... HAHAHA

Ni kanske inte fattar men lite (läs:mycket) roligt var det faktiskt då.

Onsdag





Bakom kameran: Jag.

Bild två är på min uber söta vän Izabella. Hon är bara för härlig måste jag med ge. Kolla in hennes blogg HÄR!

textext

Hejhej. Det här är faktiskt mitt tredje inlägg för idag, rekord typ! Hur som helst så tänkte jag tala om för er hur det ligger till just nu. Idag så var det skola, as usual, men imorgon är det inte en vanlig dag. Först så kommer jag få sova ut riktigt länge, till åtta! Sedan blir det wake up, wake up, frukost och lite plugg farmför tvn och framför allt vakna med the voice. Hemarbetsdag är det var vid kallar dagar som imorgon, sådana dagar gillar jag. Mer detaljer vad jag hittar på under dagen. Puss och godnatt på er, för nu ska det pluggas engelska och spanska!

Kärlek

Åh! Jag satt och läste en blogg om kärlek för ett par timmar sedan, den bloggen inspirrerade mig otroligt mycket. En sak som slog mig!
Kommer man någonsin glömma bort personen man först föll för?
- Jag har inte gjort det än och kommer nog inte göra det de närmaste åren.


WIEWIE





sött, huh?


COCO



Ett collage, lite annorlunda sådant.

Idag vaknade jag i samband med tuppens galande och for sedan iväg med familjen mot lidingö. Lilla lidingö loppet stod nämliegen på planeringen. Båda mina bröder sprang alldelse utomordentlig bra. Rasmus hamnade på en tjugonde plats i tabellen och Jonas på trettionionde(av 300).
Bella har jag träffat idag med, och som alltid lika trevligt. Nu blir det alldeles strax one tree hill och en massa plugg. KYSS.

090926

Halloj mina vänner! Mår ni bra?
Just nu sitter jag hemma hos Bella och tittar på she's the man på femman. Nice huh? Ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska göra men något kul hittar vi säkert på något kul.


titta in den sjukt roliga, tuffa, annorlunda bilden på mig som jag hittad på Bellas dator.

Trötthet på hög nivå.

Hemma. Sjukt trevligt har jag haft det med Linn!
Vi har shoppat för fulla muggar och nu sitter jag helt utmattad här framför datorn. Det jag kom hem med var två par leggings, tre toppar, tre ringar och två par örhängen! Grymt ju! Forum Nacka ä ett sjukt bra shoppingcentrum måste jag säga, stort plus, stort plus!

Nu, skaffa energi! Puss.


Saturday(morning)



Bakom kameran: Elin
Framför kameran: Linn och jag.

Klockan är inte mycket  alls, jag vet, men om bara ett par minuter ska jag sätta mig på cykeln och trampa till Jakobsbergsstation och sätta mig på ett tåg mot Sickla med linnsan. Ni andra får ha det bra. Bye.

DIF.













Bakom kamera: Jag.

Idag sket jag totalt i läxorna och drog istället lite impulsivt in till stadion med lillebror och pappa. Där satt vi och såg en total usel match av djurgårn, som jag faktiskt nästan hade räknat med. Hur som helst så var det rätt trevligt. Felan träffade jag på vägen hem från stadion så vi snackade en hel del, det var ju ett par år sedan sist.

Btw, idag fick jag tillbaka en svenska "uppsats", mvg på den, det trodde jag verkligen inte med tanke på hur dåligt jag tyckte jag skrev den.
Nu (om jag orkar) ska jag ta fram matteboken ett litet tag. Bye.

Wednesday


Bakom kameran: Jag


Jag har håltimme på sisådär 2 timmar, så nu sitter jag med en ordbok uppslagen och en penna i handen. Lite plugg kan jag ju passa på att göra medan jag ändå har tid. Vi hörs i eftermiddag!

APSNYGG





Bakom kameran: Jag.

Två underbara bilder ifrån i våras. Minnen. Det bästa med dagens teknik är att man kan spara allting. Inte för att jag någonsin skulle kunna glömma när SnyggErik flörtade mot mig eller den underbara åkturen i fantastiska London. Men att ha allting i bildbevis, kunna rama in och kunna säga "att det där har jag sett och gjort".
Tack till kamera uppfinnaren säger jag bara!
Nu är det idol. Bye.


All star


Bakom kameran: Jag.

Bilden tagen med en usel digitalkamera på håkan konserten, på grönan, 2006. (Amanda rätta mig om jag har fe!l)
Hur som helst så älskade jag skorna på bilden då, och jag älskar dem nu. Otroligt fina!

Puss.

18:03

Woho. Måndag och jag har sovit hela dagen, gash så skönt!
Nu bär det av mot stora mossen där det ska spelas fotboll. Vi hörs ikväll! :) Imorgon, för jag mår så dåligt just nu.

00:00

Godkväll människor. Är ni fortfarande vakna?
Jag satt nyss med en kopp varm choklad framför filmen 17 again. Lite annorlunda men helt okej.
Idag har jag hunnit läsa ut Vintervicken, en bok vi läser i skolan. Great! Jag har egentligen några veckor till på mig men jag fastande i boken och nu är den färdig läst.
Imorgon är det måndag igen, men vad gör det? Jag har studiedag och får vara hemma. Hur skönt är inte det! Jag ska i och för sig plugga näst intill hela dagen i alla fall, men skönt att inte behöva till skolan.
Sängen väntar. Peace out!



Bakom kameran: Jag.

Lucky I'm in love with my best friend


Melissa Horn-New york.

Cristian Walz-Wonderchild

Erik Hassle-Hurtful

Håkan Hellström-En midsommarnattsdröm

Regina Spektor-On the Radio

Colbie Caillat & Jason Mraz-Lucky

Små musiktips till er kära läsare... Nu ska återgå till de jag gjorde innan jag satte mig vid datorn. Puss.

Tap on my window knock on my door



Bakom kameran: Jag.

Kom nyss hem från match på veddesta, vinnst med 4-0 (rätta mig om jag har fel) mot Enskede. Själv låg man bakom hörnan till ett av målen. Happy face! En filmning gjorde jag med och därmed straffmål till oss. Heh, lite busig får man vara.

Mamma är på ica nu, men när hon kommer hem ska det bakas pizza. MUMS. Bye.

HelloYOU







Tjenahej.
Jag kom nyss hem efter att ha varit med Bella och Helena i några timmar. Super! Vi har egentligen inte gjort någonting mer än att prata. Mysigt och kallt var det ute kan jag säga. Mina fingrar är som istappar! Nu är det kväll och jag njuter med en Marabou apelsin krokant och ett glas mjölk. Yammie.

(Svar på kommentar..... du nämner bara massa killnamn i bloggen nu förtiden, vart har dina tjejkompisar tagit vägen? Svar: Jadu. I detta inlägg skriver jag att jag har varit med Helena och Bella, men i vanliga fall brukar jag strunta i att skriva vilka tjejkompisar som är med. Igår skrev jag t.ex att jag var hemma hos Jonte, men där var Sofia också bl.a. Men jag håller med om att jag väldigt ofta umgås med killar. Heh)

TAXITAXITAXI


Ops. Jag har inte suttit vid datan på över ett dygn och det är väldigt länga för att vara mig. Helt andra saker jag haft för mig och datorn har knappt existerat. Först var det skola igår. En rätt lång med skön dag. Efter så cyklade jag hem och bytte om, sedan kom in familj hem och vi alla åkte och käkade en riktig fredagsmiddag på Max. Deras GI burgare är den godaste hamburgaren som finns alltså. Kärlek till den!
Direkt från Max åkte vi till matchen ute i vallentuna, inga kommentarer därifrån. När jag sedan hade kommit hem, och hade precis kokat te så ringde Jonte. Då fick jag lite bråttom. In i duschen på en gång. Tjugo minuter senare så kom han och Love hit och hämtade upp mig. Fråga mig inte varför båda kom.. men så var det i alla fall. Vi åkte hem till Jonte där det var några fler.

Idag så har jag städat och tagit det lugnt tillsammans med Jonas och mamma. Vi har gått till ica, fikat och suttit under några träd i grodparken och bara myst. Det var min dag hittills, men mer kommer. Roligt kommer det bli.


RAGGARTUTOR


Fråga mig inte vad jag gör med benet, men detta är i allafall en bild från landet i sommras. Ohh gash vad jag gillar bilen bakom mig. Att sitta i den får jag flash backs från när jag var sju år. En riktig rock, raggar-bil är vad det är. Den tillhör min farbror föresten, men den står bara och skräpar på landet. Jag tycker att den står och skräpar på ett fint sätt i allafall. Hoppas den får stå kvar där ett tag till. Höhö.

Dialogo.


Linn: Ha ha, vad rolig du är Amanda
Jag: Ja, hon är en riktig komiker
Helena: För döva kanske..

Jag läste nyss på min kära klasskompis blogg att denna dialog ägde rum i tisdags. Själv hörde jag den inte irl, men gash vad jag skrattade när jag läste den. Den handlar ju liksom om MIG. Funny funny.


MammaMU


Bakom kameran: Jag.

Hello. Jag kom nyss hem, och nu med andan i halsen försöker jag lugna ner mig genom att sitta här vid datorn. Skoljoggen idag nämligen. Jag sprang åtta kilometer på 40. Inte den snabbaste tiden jar har haft men helt okej. Jag är nöjd. Bl.a så sprang vi förbi ängen där dessa kor (bilden ovan) på sommaren står och betar.
Idag på No:n (min enda lektion idag) så diskuterade vi lite gymnasium och Natur lockar faktiskt lite nu, men det är som sagt ett tag kvar tills det är dags att välja så jag hinner nog ändra mig ett par gånger till.
Nu är jag hemma och är rätt sur över att träningen jag skulle gått på idag är inställd. Buhu, men jag får ta och vila tills imorgon istället. Då gäller det. Vi har match och vi har knappt några spelare. Låna in 97:or är typ våran lösning. Hjälp, de är ju tre år yngre än oss!

Nu ska jag sätta mig framför tvn och slappa. Puss.


SLÅMIG!

Hemma, sur och hur pigg som helst. Någon som är sugen på att gå ut och springa? Heh. lite sent kanske, men träningen var bara loj, så jag är inte ett dugg trött. Aja. Nu ska jag inte sitta här och mesa. Simma lugnt.



We are the Cartoon Heroes







Bakom kameran: Jag.
Jag brukar inte gilla folk som aldrig nöjer sig. "Jag vill ha det där", "och det där", "och det här med". Sånt är bara störade. Lika störande som människor som på vintern klagar på att "det är så kallt, jag fryser" och sedan när det blir sommar klagar dem igen, "åh nej, fan vad varmt det är. Jag dör.". Nöj er ffs.
Nu ska jag dock vara lite jobbig precis som många andra. Jag vill verkligen att hösten ska börja på rikigt, jag vill ha den gråa himmelen tillsammans med de färgglada löven. Jag vill vakna på morgonen och se det är kolsvart utanför fönstret. Jag vill cykla i regn och låta mascaran rinna längs med kinderna. Åhh jag vill!



Sådär. Det är Onsdag idag, dvs att jag endast har fyra lektioner. SO, NO, matte och engelska. Alla fyra rätt krävande, men det gick hur bra som helst idag. En håltimme på hur länge som helst hade jag också, jag och Helena gick runt i skolan och trallade till gamla Aqua klassiker och Lene Marlins Sitting down here. Låtar vi lyssnade när vi gick på dagis för exakt 10 år sedan. Efter vår sista lektion, som idag var engelska, så cyklade jag och Helena hem till mig. Vi åt kladdkaka och "pluggade". Ja, Helena pluggade lite i allafall, men vad gjorde jag? EN matteuppgift. Lyckat!
Ikväll är det träning och det är jag apglad för. Jag gillar att träna för er som glömt anteckana det! Nu ska jag fortsätta söka gamla godingar på Spotify! Vad sägs som five och backstreet boys? Kanske Dr. Bombay? Spice girls?

Byebye.

Tips.

Vet ni vad jag fick hem i brevlådan idag? En biobiljett från Gratismode.se. Efterlängtat må jag säga. Det vår i slutet av juli jag skickade in orden. Jaja, jag ska inte klaga. Jag har fått en biobiljett och det har kostat mig HELT GRATIS. Det kallar jag billigt. Hehe. Vi ni också kunna då pressentkort och biobiljetter i brevlådan? Bli medlem på olika hemsidor genom att trycka på bilderna.
-Gratismakeup.
-Gratisklader.
-Gratisskor.
-Gratisbio.


I love rock'n roll





Jeans och guld-smycken från H&M, Topp och mössa från Bikbok, Skor från Dinsko.

Kajsa Anka?





Jag hade med mig min systemkamera till skolan idag, det resulterade till att jag hade ett par hundra bilder att rensa när jag kom hem. Mer denna måndagskväll jag gjort? Jo jag har tränat fotboll och tittat på den nya serien Svenska Hollywood fruar, så grym. En av fruarna, Anna Anka är så patetisk!

Nu ska jag plugga matte i cirkus två sekunder sedan ska jag släcka lampan. Godnatt.

Elephant



Dagens Style. 
skor från dinsko(nya). Strumpbyxor från H&M. Elefant t-shirt från MQ(ny). Väska från Adidas(london). Ringar från skälbymarknad. Armband från Hötorget m.m.


Utkast: Idag har ...



Idag har släkten firat Ramus här hemma hela dagen. Jag tillbringade som tur var ett par timmar i Jakobsbergcenstrum under den tiden, vem orkar vara hemma när det är runt 25 andra där också? Inte jag i allafall. I centrum hittade jag en tröja till mig från MQ. Jag hade pressentkort där sedan jag fyllde år i april, så jag passade på. Ni får se tröjan imorgon! Jag blev även kär i ett par skor inne på Dinsko så nu ska jag be mamsen att lägga ut lite stålar, för jag bara måste ha dem! Så otroligt sköna och sååå fina. Riktiga Amanda-skor.

Vad nu? Jag ska öppna skolväskan och se efter vad som behövs göras till imorgon, som vanligt ligger jag efter i typ femtiotolv ämnen. Lyckat!

Pusspuss.

Hej Lugg.



Kolla inte in mitt ansikts uttryck! Inte mitt bästa kanske. (var rätt oseriös när jag posade)

Jeans H&M, Farfarströja Josefssons, ringar skälbymarknad, Örhängen Åhléns, Kedjor och armband blandat.

090912

Tjoho!
Nu är det kväller och jag ska hem till Jonatan. Hoppas ni andra har det bra. Puss.



Bakom kameran: Jag

Svanar







Bakom kameran: Jag.

Tre bilder från Skälbymarknad, som ägde rum förra helgen. Därifrån fick jag med mig två ringar som jag har haft fast klistrade på mina fingrar den senaste veckan. (Ni kommer få se dem så småning om...)

Idag är det ingen vanlig lördag, det är nämligen min lillebrors födelsedag. Tolv år blir den lillaskiten! Grattis i alla fall.

Nu ska jag kila iväg från datorn igen och bege mig ut på äventyr. Byebye.

I'm so sorry!

Mitt löfte från igår kunde jag tyvärr inte hålla idag, men en anledning har jag. Jag har inte varit hemma på hela dagen! Först skolan, sen frissan i två timmar och sedan har jag spenderat min kväll med Bella. Mysmys. Nu ska jag joina sängen. Detaljer, frisyr och bilder kommer imorgon. Love you guys.

Hjärtat får aldrig rynkor

Oj vad jag är soppig! Jag är en värdelös bloggerska! Jag tar mig inte tid att sätta igång datorn på dagarna längre, tvn har blivit min sysselsättning istället, och lika så skolböckerna. PluggPluggPlugg. Skolan är igång nu på riktigt, uppemot fem prov är uppskrivna i min loggbok inom en väldigt tajt period. Gash!

En sak ska jag LOVA er, mina kära läsare(som faktiskt är ett antal stycken), jag ska börja blogga mer. Vad sägs som minst två inlägg om dag med start imorgon? Enligt mig låter mer än bra.

För nästan två timmar sedan klev jag innanför ytterdörren, hemkommen från en träning med flickor som är 1-2 år äldre än mig. Nervöst till en början, men jag slappnade av efter bara ett par minuter. Imorgon blir det klippning. Ni får se resultat imorrn kväll. Vad tror ni det blir?




Bakom kameran: Jag.

nio nio nio.


Bakom kameran:Jag.
-Jag måste bara lägga till att jag tycker att bilden bara skriker sommar!


Det är ingen vanlig dag idag, det är faktiskt Jennifers födelsedag. Det har vi firat med kalas på ica, pressent öppning och fika. För min del blev det en super god kopp te med en kanelbulle, samskens. Efter skolan så gick jag hem, och tuppade av i sängen. Jag låg och sov undertiden det var Tyra Banks show på tv samtidigt som jag hade fysikboken som huvudkudde. Snacka om att vara trött!
Klockan åtta började matchen mellan Bele och Hammarby som jag var kallad till, dock spelade jag inte så mycket, men en mjukstart är alltid bra. Imorgon blir det träning med samma gäng, flickor 93-92.

Nu väntar sängen och Fysikboken(jag läste ju ingenting under dagen, så blir tvungen att göra det nu istället).Bye.

Kärlek på skylt.

Första avsnittet av Idol 2009 är nu slut. Klockren start! Tjejen som var först ut är nog min nya idol, dock inte för rösten kanske. Men gash! Jag älskar hennes sätt att vara. Blev jag nyss kär i en TJEJ genom tv-rutan? Haha.. nejdå, men skön va hon! Tur att hon gick vidare i allafall, då kommer vi ju få ser mer av henne. Vad tycker ni då? Är Idol 2009 helt okej?


Tu eres una cerda



Tisdag, dvs en halvlång dag i skolan. En del jobbiga och andra i alls jobbiga lektioner. Elin och jag har väl mest gått runt och skrattat åt Lady GaGa som nu mera också har en "penisbit som inte stör". Lady Gaga är alltså dubbelkönad. Redan igår kom vi in på ämnet och då hade vi ännu roligare, vi ritade om en Alfons Åberg bild till Lady Gaga, och det blev likt.
Efter skolan skulle jag vilja slapppa, men nej då. Ett berg med läxor lika högt som mount everest står och väntar. Ajajaj!

Adios.

TÖNTLISTAN

Jag har insett att min senaste kyss: är något jag tänker på väldigt mycket.
Jag pratar: med 08 dialekt.
Jag tycker om: mina vänner.
Jag avskyr när folk: Bryter löften.

Min första vän heter: Johanna och är världens bästa.
Kärlek är: ibland alldeles, alldeles, underbart!
När jag borstar tänderna: puttar jag med läpparna
När jag lagar mat: är jag sur.
Jag tänder på: snälla, djupa, fina ögon.

Jag är rädd för: sjukdomar 
Den värsta känslan är: ensamhet
Den bästa känslan är: kärlek.
Jag är bäst på: mitt eget lilla sätt.
Jag är sämst på: engelska & att lita på andra.

Om jag va ett djur skulle jag vara: en elefant, stor, grå och klumpig.
Min mobiltelefon är: välanvänd och säkert full med en massa bakterier.
När jag vaknar på morgonen: går jag och sköljer ansiktet
Just nu tänker jag på att: att sängen väntar
Bebisar är: små söta varelser som antingen skrattar eller gråter.

Holy



Bakom kameran: Jag.

Påtal om en bom så tänkte jag bara säga att jag tycker att denna reklamfilm för NetOnNet är klockren. Att höra de snacka på "blattesvenska"(finns det ett ord som heter så?) är bara för bra asså.

"Hur kunde jag veta de e en bommen?"
"Nu lyssna på lillebabs"


Floorball









Bakom kameran: Jag

Eftersom min dag blev rätt spontan så tänkte jag visa er lite bilder från ungefär en tid på 40 minuter. Alla från finalmatchen mellan Jakobsberg och Hässelby i duvbocupen. Jag(och Linnea) knäppte ungefär fyrahundra bilder så här får ni en väldigt liten del av allt jag fick. Mer om min söndag får ni imorgon, för nu ska jag hoppa i säng. Klockan är ställd på 05:45. omg.
Adios.

Moa Dryburgh





Vilken gillar ni mest? Svart/vit eller färgad?

I am

Hello.
Det var länge sedan jag skrev vad jag gör/har gjort märkte jag när jag tittade igenom bloggen. Så en liten update om var jag håller hus kanske inte vore så dumt.
Igår på dagen så spelade min lillebror småttingcup på vallen, bara några hundra meter hemifrån, så dit gick jag. Den matchen jag såg förlorade dem tyvärr, men de mötte AIK och redan vid sjuårs ålder ser man att de har elitsatsning. Ojojoj, säger jag bara.
På eftermiddagen runt klockan 15 så åkte jag hem till mormor och åt middag. Super gott, som vanligt. Hemma sedan mötte jag upp Bella och vi trallade hem till mig en stund, pratade och skrattade. Lite senare på kvällen mötte vi upp Marcus och Tom, vi gick hem till mig igen och tittade på Alvin och gänget. En klockren film enligt mig, och eftersom ingen av de andra tre hade sett den var jag bara tvungen att sätta på just den. Efter filmen lämnade vi mitt VARMA tv-rum och gick ut ett tag till.

Idag är det söndag, och jag ska om ett litet tag sätta mig på cykeln och trampa iväg mot skälbymarknad.
Ciao Bella.



Var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?

Alexander
Söta alexander

Jag och Johanna. Det har varit vi två i femton år, och det kommer vara vi i minst femton år till.

Kräftskiva

Älsklings Alexander och jag.

Johanna x2. Spöke?

Fullmåne.

01:36

Jag lever! Det var egentligen bara det jag kände för att säga, men nu när jag ändå håller på kan jag ju fortsätta.
Min kväll har bestått av en annorlunda kräftskiva. Lite konstigare än vad jag trodde att den skulle bli. Lite för lite kräftor för min del, lite annat folk, andra sysselsättningar  och på helt fel ställe... men kul har jag haft i allafall. Det började med att jag, Johanna och Jossan käkade med våra syskon. En riktig tacos-fest. Till efterrätt blev det kladdkaka och en massa annat gott.
Emelie dök också upp lite senare och då drog vi ut och träffade Robin, Tom och Marcus. Alltid lika kul. När det blev lite för kallt rullade vi hem till mig, satte oss framför tvn med två leksaks pistoler och skönt sönder varandra. Nu sitter jag helt slut körd efter en liten stund hos grannen också. Hoppas ni har det lika bra som jag har. Beso!

(bilder kommer imorgon)


Only close my eyes and you are here with me

Spanska. Mitt plugg denna kväll är spanska. Allt från mål för terminen till att lära mig perfekt, perfekt! Hahah, Elin du förstår!
Alldeles nyss kom Marcus, Tom och Robin förbi utanför mitt hus, och förlåt mig för att ni inte kunde komma in. Men just nu ser mitt hus helt kaotiskt ut och jag/hela familjen håller på att städa, och av någon anledning så blir det alltid stökiagre till en början. Hur som helst så sitter jag nu och dricker en varm kopp te och lyssnar på några sommarfavoriter som One sweet love- Sara Bareilles.


Världen är som man gör den till



Åh. Vad tiden går snabbt. Den här bilden tog min lillebror på mig förra hösten. Tänk er, det är höst nu. Det betyder att snön också snart är på väg. Om två-tre månader bör den vara här i alla fall. Åhh, jag ska njuta varenda sekund innan dess. Ska inte ni?
Jackan jag har på mig är från Carlings föresten. Kärlek till den. Uber mysig är vad den är.

andra september och höst

Tjena! Det är onsdag, dvs min tidigaste dag. Jag slutar 14:40. Skön dag med endast 4 lektioner och en och en halvtimmes lunch. Hur som helst. En liten rolig sak min bror savid middagsbordet för bara några minuter sedan. "Jag har överseende, för jag kan se hur långt som helst". Erkänn att han fick till det där!

Jag sitter ombytt och klar här vid datorn. Jag ska gå på min första fotbollsträning på jag vet inte hur länge. Två-tre veckor kanske.  Super länge enligt mig. Det ENDA jag behöver göra nu är att övertala mi madre att jag är tillräckligt frisk för att träna. Önska mig lycka till.



Bakom kameran: Jag

rewind







Kolla in vilka gamla bilder jag hittade i mina arkiv. Gymnastik. Gud vad jag saknar alla dessa timmar vi tränade tillsammans vi fjällenskolans sunkiga gympasal. Jag saknar er tjejer, ni från gamla viksjögymnasterna.

första september

Tisdag. Det var kokhett ute idag, inte sant? Solen sken och det kändes jätte onödigt att gå omkring i både halsduk och jacka. I skolan var jag idag, som vanligt. Min första engelska lektion hade jag, det gick som förväntat, piss dåligt. Men men.. Nu har skolan börjat på riktigt. Nu är det bara att sätta igång.

Efter skolan fick jag lära mig att spela fifa 09 av Marcus och Johan. Bra blev jag inte, men jag vet hur det fungerar i allafall. Nu skriker SO böckerna på mig. Läxa till imorgon. Hjälp!



Bakom kameran: Jag

RSS 2.0