ONSDAG

JAG ÄR LYYCKLIG! Min kärlek är tillbaka! Eller kanske inte tillbaka, jag har skaffat mig en ny. Kameran ligger just nu i tryggt förvar i min nya kameraväska. Ja, ni hörde rätt, ny väska med! Tänkte göra ett litet "kamerautrustnings-inlägg" senare ikväll med bilder på allt jag har att erbjuda. Håll ögonen öppna!
Nu ska jag gå över till knarkning av värktabletter och SOboken. Ohhyeeah!

(min förra kamera)

Jag har en överaskning att visa er i eftermiddag

Woho just nu sitter jag på matten med världens bästa vänner. Vi leker med våra iPods. Super trevligt!! Daniel masserar becca som en gentleman han ä. Linn hälsar btw. Nu ska börja jobba lite, hejdå !!

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!

Oh! Mina päron har näst intill 100% bestämt att det blir en Spanienresa i sommar, på antingen 2 eller 3 veckor. Låter inte det riktigt jävla nice? För mig gör det de! Och det är bannemej inte nog här, kanske blir det en Scottlandresa också.  Det skulle vara som grädden på moset alltså, tyvärr är inte det lika säkert om Spanienresan men ändå. Vi håller tummarna inte sant?

Om allt går enligt planerna(mina egna) kommer min sommar se ungefär så här.

Enköping med ett gäng bästa vänner i knappt en vecka.
Örebrocupen i 4 dagar.
Spanienresa 3 veckor.
Scottland 1 vecka.
Sommarjobb 1 vecka.

Där i mellan allt ska jag hinna leva livet hemma med. Detta kommer bli kanoners!



Skolavslutningen 09. We were kinda happy then!

+++++









Helgen: En lördag som innehöll fotbollsträningar med mina bästa flickor(kärlek till er!). Vi tränade både för- och eftermiddag. Efter det blev det lite brådis, mycket att stå i innan jag gick hem till Mli för lite kalasfirande. Earth hour hade precis börjat då jag anlände och då var det så tyst det kunde bli. Men efter en timme(eller kanske två) drog det igång lite.
Idag då, söndag. Jag spelade en fotbollsmatch klockan 12. FC flickor 94- Bollstanäs u-lag, resultat 3-0! Vi är bara för bra! Sedan vart det hem snabbt, duscha och fixa innan Axel kom hit. Nu ska jag tvätta glasögonen, borsta tänderna och hoppa i säng för mitt huvud spräääängs snart. Gash vilken huvudvärk!

"'cause I gotta have faith"


Break Me Shake Me- Savage Garden

Fireflies- Owl City

Faith- George Michael

Tre låtar som spelas om och om igen i mina lurar!
Nu: Fotbollsmatch.

Tudelu!!

bara info, bara tråkigt

Dagen har bestått av allt från läxförhör och provresultat till mensvärk, sängprovning, filmkväll och en tid då jag vart inllåst i omklädningsrummet på gympan. Det mest roliga måste jag väl säga var filmkvällen och sängprovningen! New moon säger jag bara, New MOON! Sängen har jag praktiskt taget också redan valt. Det blir en 1.20m och det är jag så glad för! Den kommer dock kännas aningen för stor i mitt rum, men what a hell.

Nu ska jag trilla till kojs för imorgon blir det fulla puckar.
Fotboll mellan 8-16 och så avslutar vi kvällen med lite partaj flickor och pojkar. Great huh?!

Puss och bajs!

Något riktigt härligt att hänga i julgranen om jag får uttrycka mig rätt.











Bilder tagna med en superdålig kamera, men känslan är bannemej inget att leka med när man står här uppe!

Behövdes en förändring



Inte den vackraste bilden direkt. Men jag ville mest bara tala om för er
att jag idag testade någonting nytt, nämligen eye-liner.


en helt vanlig torsdag, eller?

Yeeahoo i stugan. Allt väl med er mina kära? Här är det lite sådär faktiskt, en mensvärk som hette duga känner jag är på väg vilken sekund som helst, så som plåster på såren ska jag strax sätta mig på cykeln och rulla ner till träningen. (Ni som känner mig vet att det inte blir en rolig kväll efteråt, men ännu mer magont, men men. Life is hard!)

Skolan idag var väl inte mer eller mindre normal på något sätt. När vår svenska lärare sa att vi fick sluta blev alla helt till sig eftersom när vi kollade på klockan var det tjugo minuter kvar av lektionen. Glada vart vi och gick ner mot skåpen. Där tog jag fram mobilen för att kolla hur många sms och missade samtal jag hade fått sedan lunch, men insåg istället att klockan var kvart i fyra, den tiden vi normalt slutar. När jag sa det till resten av klassen blev de rätt deppiga. Hah. Okej, dålig text! Jag hinner inte heller läsa igenom den för nu är det träning. BAJS BAJS!

blev tvungen att stanna hemma...

På väg hem till mig just nu


Bikinin för sommaren 2010. (förhoppningsvis hittar jag minst en till)

fight for it!

Efter en promenad på ca en timme med musik i öronen mår jag alldeles strålande(bortsett från huvudvärken som fortfarande hänger i, men det har den gjort i flera dagar nu, så det räknas liksom inte). Om bara ett par minuter ska jag trycka i mig några fler värktabletter, en kopp te och titta på Grey's. För mig låter det som en kanonkväll, och ännu bättre blir den med tanke på att all pluggångest är borta, då jag är näst intill klar med allt. Ohhhyeah!

Ha de gött mina herrar!

En bild på mig och Linnsan




London 2009



Jag skulle göra ganska mycket för att få gå runt på Londons gator med en tjockis plånbok, eller vad säger ni? Lite nya vårkläder skulle inte sitta helt fel hos mig i alla fall.


ENGELSKA OCH BIOLOGI



Jag nyss hemkommen efter mitt sista nationellaprov i engelska. Känns skitbra! Eftersom No:n blev inställd så får jag istället sätta mig här hemma med dessa två böcker framför ansiktet. Bajbaj!

your heart's like an engine

Halloj!
Idag har varit en riktig plugg, plugg, plugg-dag! Det ena efter det andra hela tiden. Under den första lektionen hade jag huvudvärk och fick därmed och så mycket stickning gjord. På engelskan efteråt hade jag ett nationellt prov och det gick väl så där, VG. Med mina förutsättningar så kunde jag väl inte tänka mig någonting annat heller. På två år har jag lyckads höja mig från IG till VG, det är ändå helt okej tycker jag!

Musik stod näst på schemat. Elin hade förberätt allting till vårat band, så duktig hon är. Vi började spela vår låt och vi hann sätta introt-versen-refrängen någolunda i allafall. Vi hann också döpa vårat band, vilket fick bli EMILZ and the right leg. Det finns en rolig historia bakom det hela, dock ingen ni skulle förstå.

Sen fick det bli lunch på några få minuter innan matten började, då gick vi igenom ett gammalt muntligt nationelltprov, så mycket tänka och lära sig var det. JOBBIGT! Därefter dagens sista lektion, spanska. Eftersom jag missade de två första lektionerna på den delen vi håller på med nu så förstår jag ingenting, men "life is hard" som Elin säger.

Hemkommen och då var det bara att slå sig ner vid datorn, där satt jag och läste om landet Mali och dess problem och bla bla bla. Jätteointressant!! Nu har jag också läst två kapitel i min engelska bok(men ligger fortfarande en massa kapitel efter). Ahh! Nu ska jag vila och titta lite på tv. Ciao Bellas!

JAG HAR TRÅKIGT!!!


Skorna ska i alla fall bli mina på ett eller ett annat sätt, snarast!
(allt är från hennes och mau, förutom skorna.)

Från Poros(grekland) 2008



Bakom kameran: jag.

Bloggar från min ipod

Hejsan! Jag ville testa någonting nytt, så här sitter vi på slöjden. Jag, becca, elin och helena. Snart har jag ett nationellt prov i engelska oc därefter musik. Sen på lunchen kanske vi hörs igen. Har de gött så länge!! Peace out

tjugotredje mars tvåtusentio



En gammal favorit från London börjar jag dagen med. Godmorgon förresten!

// 7 april 2009













Fotona tog för snart ett år sedan på en picknick vi fyra tjejor hade. Den sjunde april var det närmare bestämt och jag tycker ta mig fan att vi borde skrapa ihop någonting liknande igen asså.

KLICKA PÅ BILDEN



Två söta flickor i min klass bad om att jag skulle länka deras blogg. Så klicka på bilden för att komma dit, ett tips!! Kolla in deras "dagens raggningsreplik" Alltid lite underhållande!

Måndag


Tänk om det ändå vore sommar och jag fick tralla omkring i mina pösiga, utslitna, älsklingsshorts från Primark(London). Ahhh! Jag vill ha sommar. Bara 81 dagar kvar till skolavsltningen nu!

MIN DROG


Från tre-fyra på eftermiddagarna sitter jag framför tv:n och Sex and the City. Det är den bästa återhämtningen efter skolan. Höhö!

med detta hälsar jag pussar och godnatt

Jag tänkte göra en liten snabb resumé av helgen innan jag hoppar till sängs. I fredags svek mina planer mig, men det gjorde inte så mycket då jag fick en efterlängtad kväll med mammsen och pappsen här hemma. Vi satt bänkade framför tvn och så ska det låta, let's dance och 2012.
Lördagen bestod av en fotbollsmatch direkt på morgonen. Resultat 3-3, jag låg bakom assisten till tredje målet! Dagen gick sedan åt till städning lite här och där, sedan spenderades kvällen hos Dana.
Och tillsist denna dag, söndag. Jag vaknade redan vid nio konstigt nog. En snabb frukost och lite tv tittande, sedan bar det ut och delade den förbannade reklamen. Efter snöstormen och kylan kom Axel hit och det var inte helt fel. En söndags-myys-dag med twilight och bästa sällskapet. Till middagen fick vi gäster och det är ju alltid trevligt!

Det var väl allt i stora drag skulle jag tro. Nu ska jag sussa. Godnatt

Love is the answer


Ruuliga saker från småbarn

Alexander 3år (helt spontant): Min snopp är blå, det har jag valt själv.

Kristoffer ~3år(helt spontant): Min pappas snopp är röd.

SÖNDAGSMYYS!!!

"Jag har inte mod nog att falla för dig, för vad skulle hända om jag föll åt fel håll?"


SÖNDAG

SNÖSTROM?!! Jag orkar inte med snön längre, seriöst, FÖRSVINN!

LÖRDAGNATT

Sådär! Nu är jag hemma efter en bra fest hos Dana. Mycket dans och snack, hihi. De sjöngs på massa språk, vi grattade med pressenter och tårta. Nu är jag helt död och ska lägga mig i sängen för några timmars sömn nu. Godnatt mina vänner!

You would not believe your eyes





Bakom kameran: Jag.

Två bilder från sommaren, en kväll då jag och mian bröder tog en kvällsdopp vid görvälns slott, hur mysigt låter inte det. Kvällsdopp vid görvälns slott! åhh nu vill jag ha sommar ännu mer.

Ny kategori- Dagens onödiga fakta.

Okej, idag, just nu, startar jag denna nya kategori. Det onödiga jag vill ta upp att det nu är en halv miljon av sveriges invånare som ägen en Iphone. Är inte det riktigt sjukt MÅNGA?


CENTRALSKOLAN

Jag har kollat in centralskolan så många gånger att jag tappat räkningen totalt. En klockren serie som får en att asgarva trots att man sitter hemma helt själv(något pinsamt, jag vet!). Men för er som inte sätt det, give it a chance! Ni kommer inte ångrar er.
- Jag måste döda dig nu Monika!

SOMMAREN 09 I MINIATYRER



Åhh vad jag vill ha sommar!!!

Dagens outfit



Kanske inte de bästa ljuset.
Men det jag har på mig i alla fall är, skor fron dinsko, ljusrosa topp från hennes och mau, kavaj från veromoda, skinnpaj och halsduk från hennes och mau, väskan är från Dublin och sedan har vi reflexen som är från IKEA om jag inte minns helt fel.

Nu blir det fotbollsträning, min första på flera flera veckor.

Morgonblogg.

Tjoho. Jag ungefär sovit fram tills nu, så sjuktskönt! Snart ska jag dock dra mig in mot sthlm för lite fika m.m. Strumpan och ska nämligen umgås som vi gjorde förr. Hihi. Jag har saknat henne! Men nu så, vi kommer antagligen ha fler ton saker att snacka om så det kommer säkert ta hela dagen. Vi hörs! 

Lillebror bli aldrig som jag

Tjollahopp! Det är onsdag och jag har inga lektioner kvar den här veckan, hur skönt känns inte det på en skala? Imorgon är det en så kallad reflektionsdag, det betyder med andra ord hemarbetsdag. Men istället för att plugga skiten ur mig här hemma blir det en sväng till stan med Emelie för en fika och lite balklänning-tittande skulle jag tro. Kanske(om jag har en jäkla tur) hittar jag en klänning tills på lördag också, annars får jag ta och skrapa ihop någonting jag har här hemma, men det känns så tråkigt. Och sedan på fredag har jag skol-DM hela dagen och missar alla lektioner. Jippi!

Idag i skolan hände lite roliga och lite tråkiga saker. Den första tråkiga var att vi hade matteprov, men efter provet vände det helt. Jag vaer nästan glad att vi hade prov, för det gick så damn bra! Hehe. En till tråkig sak var att jag nu har det bekräftat, jag är kortast i klassen! Den som i sjuan var ett helt huvud kortare än mig har nu skjutit i längd och är nu istället någon ynka millimeter längre. Och så slutar vi en positiv grej till. Vi fick sluta tidigare. Höhö!




Bakom kameran: Jag.
-den andra bilde känns något läskig. åtminstone tycker jag det.

JAG VILL HA VÅR! :D



Bild från förra året.

17++++

Usch skäms över videoinläggen jag lade in igår! Jo, nu fick jag det sagt, men det var egentligen inte därför jag valde att blogga på morgonen. Det är nämligen så att jag har lite tid över nu. Jag sitter färdigduschad, påklädd och halvtsminkad, och jag börjar inte förän om en timme lite drygt. Skänt apskönt med tanke på att jag nu ska sitta och lata mig i soffan i den timmen som är kvar tills skolan börjar.

En liten fråga till er läsare! Jag har nu varit inne i staden en gång för att kolla på balklänningar och dagligen så klickar jag in på hemsidor som stylebystars, nelly osv. Men jag behöver fler tips. Affärer eller webbsidor spelar ingen roll. Har ni några tips där ute?


Lindvallen 10









Bakom kameran: Jag.

Bloggtips



Klicka på bilden för att komma till dessa söta pojkars blogg! Hah.

VIDEOINLÄGG!!!



Men det krävdes många försök innan det gick... Hahah!!!




(Jag visste inte om jag skulle publicera dessa videobloggar i kategorin töntlådan eller videoinlägg.. vad tycker ni?)

Dagens outfit.



Skjorta från Zara, Topp, skinnpaj och halsduk från hennes och mau, Skor från dinsko, hoodie från bikbok.
+ en salig blandning av smycken!

En synonym är ett ord man använder när man inte kan stava till det första ordet man kom att tänka på








KOM TILL MAAAMMMAA!!

Två pizza-slicear och en film(Rosa the movie) senare sitter jag här vid datorn igen. Eftersom min kärlek nyligen lämnde mig är jag i fullgång med att hitta en ersättare, så det är väl vad jag sitter och sysslar med. Hemsidor som cyberphoto, pricerunner, expert, japanphoto m.m är som min drog!

Vad sägs som en Canon Eos 550? Den är rätt ny på marknaden, men av det jag har läst låter den som ett bra kap. 
- 18 Mpixel CMOS-sensor !!!!!!
- Full HD videoinspelning 1080p (1920 x 1080, 30, 25 eller 24 fps)
- Digic 4-bildprocessor med bättre brusreducering och snabbare hantering
- 3" LCD-display med 3:2 förhållande och 1040k bildpunkter (720x480 RGB)
- 3,7 fps seriebildstagning upp till 34 JPEG/Fine eller 6 RAW
- Mikrofonanslutning
- ISO upp till 6400 (12800 expanded)
- HDMI anslutning med CEC control
- Klarar SDXC-kort (minneskort på 32GB och större)

Jo. detta var bara ett smakprov av de gottigheter kameran har att erbjuda. Gash vad jag blir hyper nu. VILL HA!


Film och mys står nu på schemat!









Ph1: Jag och Johan i fredags. Ph2: Min nya skjorta från ZARA, kärle kärlek! Ph3: Jag och Johanna igår, vi tittar på melodifestivalen. Ph4: En ego bild på mig där jag har en ny kavaj och ett nytt diadem. (vero moda och lindex)

Nu: PIIIIIZZZZAAA! (:

En rubrik kanske

Tjenamors mina herrar!
Ett kanske väl efterlängtat inlägg, eller? Jag har minst sagt varit i farten ifrån att jag vaknade imorse tills nu. En dag som startade med lite gymnastiktävlingstittade i sporthallen. Linn var urgrym och lika så var hennes lagkamrater. Klockan kvart över två drog jag in till stan med Becca för att kolla runt lite på balklänningar och annan shopping. Jag kom hem med några godsaker ni får ta del av imorgon. Höhö! När jag efter en långdag i staden landade hemma igen var det en snabbdusch(läs: en dusch på mindre än en kvart) som gällde! Jag skyndade mig att göra mig iordning och sedan kom gästerna, dvs Johanna med familj. En melodifestivalkväll med godis och gott har det varit och väldigt mycket nyttigt prat. Tack Johanna du är bäst. Du är som en syster till mig!

Bilder från Praoen, för snart ett år sedan.





Snowäälen









Foton: Tagna i Lindvallen 2010.
Bakom kameran stod jag.
Bakom redigeringen stod jag med.


En liten sammanfattning på mitt liv kommer imorgon nu ska ja bli frisk och kry!!! Med andra ord, dags för sängen. Puss!

Han börjar på E

I forgot to mention one thing! I Kista idag såg jag inte någron mindre än.... *trumvirvel*...... ERIK SAADE! Någon som kanske är avundsjuk. En smula kanske? Aja, så märkvärdigt var det kanske inte. Han var där och uppträdde, signerade massa melodifestivalen tröjor, tog foton med fans och kramade dem. Men att han hade sådana fans visste jag inte, sådana som bara skriker. "Ahhhhhhhhhhhhhm ERIK!!!! AHHHH AHHH AHHH! SKIT OMG, DET ÄR ERIK!!! "

Hahahhhahhaha.. okej ni skulle hört alltså!


Foto: google.

notnice!

Varning!!! Äckligt senarie!

Jag sitter här vid datorn, har nyss tittat på greys, men eftersom min förkylning inte verkar ge sig så ser jag förjävlig ut. Jag sitter hur som helst med idomin runt hela käften! På läpparna och hela vägen in i näsborrarna(nästan i alla fall). Snoret fortsätter bara rinna och mina näsdukar är snart slut. Vad ska jag ta mig till? Vad hade ni gjort om snoret bara rinner och rinner. Tänk er: GUL/GRÖNT äckligt snor rinnande ner mot läpparna..... Vad hade ni gjort?
Okej, ska sluta med det äckliga nu.

Jag spenderade kvällen tillsammans med mamma i Kista galleria, men vad kom jag hem med NOTHING! Eller det kändes som det, men egentligen fick jag med mig en kavaj, ett diadem och två par string. Höhö.

Nu väntar lite stickning och sedan blir det att sova ut inför imorgon då jag har både geografiprov och en idrottslektion att hålla. Ge mig en spark i baken tack!

Sleep tight!


SÄÄÄÄLEN

Bakom kameran: Jag.




Bilderna är båda från Sälenresan. Båda är även tagna och redigerade av mig. En liten spontan kommentar kanske? Vad tycker ni?

LUNES


Bild: Från London i våras, tagen av mig själv.

Måndag och en händelserik skoldag. Har skrivit en uppsats, vi tjejer "bråkade" lite med vår HK-lärare, möte med klassföreståndaren, filmtittande, inför-prov-genomgång och en massa annat. Och bland allt detta ett par uppmuntrande saker. Hihi..

Nu ska jag inte sitta här och fjolla mig längre. En del SO har jag att ta tag i och efter det(om jag finner tid) blir det väl en redigiering av sportlovsbilderna. Låt oss hålla tummarna att tiden räcker till! Pussen.

I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh I can see it in your eyes, deep inside you want to cry

Jag är hemma mina herrar! Okej, jag kom hem runt femtiden idag så jag har hunnit med att göra mig hemmastadd. Jag har hunnit med att städa upp efter att tvättmaskinen och torktummlaren brakade ihop, jag har hunnit plugga och hunnit slappa. Riktigt nöjd faktiskt.
Nu ska jag strax släpa mig iväg till sängen som ligger ungefär 30cm ifrån stolen jag sitter på nu. Hahha. Lat jag är!
Bilder från Lindvallen och mitt sportlov kommer när jag har tid.


Linn är den bästa vännen man kan ha! Du är värd så mycket mer hjärtat!

TRE

Bakom kameran: Jag. Dessa bilder tog jag någon av de första dagarna, de är helt oredigerade men just nu sitter jag vid en dator som inte har några program alls.




Bakom kameran: Amanda

fredag!

Eftersom jag inte har så mycket att komma med när jag är här uppe vill jag bara säga ett par saker.

*Blades är bland det roligaste man kan åka!
*Jag skulle mycket hellre byta ut min fjällenresa till en resa till thai!
*Tacos blir det till middag :)
*Amanda är en uberbra vän!
*Här har ni min spotify lista. MUSIKEN I MINA ÖRON!

Bajbaj!

Onsdag: En hälsning!

Tjenamors i stugan!
Dagen idag har varit solig, varm och ganska blåsig. Men det har inte hindrat oss. En bra dag i backen har det varit med sällskap av framför allt robban och micke. En del hopp i snowparken och en sjudundrande åk skogen. Lika kul som allt. Dagens minus går dock till min kamera som valde att inte sammarbeta med mig något mer. Den la bara av och jag kommer troligtvis aldrig mer kunna glädjas tillsammans med den. R.I.P min Canon 1000D :/

(jag kan fortfarande inte ladda upp några bilder här tyvärr)

INGE BILDER HÄR UPPE TYVÄRR, kommer bilder hemma sen!

Dag tre i backen! Japp, jag åkte skidor hela dagen idag, det gick väl sådär. Skidor, stavar och ibland även jag själv flög omkring hejvillt. Till en början åkte jag och Amanda tillsammans med våra familjer, men det hann bara gå en timme innan vi tog upp kontakten med Becca och åkte lite tillsammans med henne, fram till lunch närmare sagt. Korvgrillning och så träffade jag Robban och Micke(två kompisar) för första gången den här semestern.

Efter lunch blev det lite vila i stugen för mig och Amanda, men sen tog vi min lilla kamera ut i backen och filmade alla våra fall i skogen. Vi ska skrapa ihop en liten film när vi kommit hem, så ni ska få se hur dåliga vi är på skidor.

Aja, nu ska jag plugga lite Geografi innan det sedan blir kyckling till middag. Pusshej!

Juste, GRATTIS LINN! IGEN OCH IGEN!!! <3

RSS 2.0