Old pics.







Nu börjar jag bli trött på snön och den kalla temperaturen. Snälla ge mig sommar!

sista januari tvåtusen tio

Tjeena. Dagen har bestått av mycket tänkande, deppande och lite annat. Den största delen av dagen spenderade jag hos mina farföräldrar, där vi åt lax och fikade. Som vanligt klagade farfar över att vi aldrig kommer på besök, hehe. det börjar bli lite pinsamt och varje gång säga att vi självklart ska komma oftare, när man egentligen vet att det är helt omöjligt med allt annat som måste hinnas med.

Här får ni ett par sköna bilder från gårdagen.










Nu fuckade sig blogg.se, kan inte ladda upp fler bilder. Men ni fick några i allafall. Kisses.


lördag

Hola mina vänner. Jag är lite dålig på det här med uppdatering känner jag, men jag har liksom lite fullt upp nu. Igår sov jag till exempel hos min Linnsan och vi steg upp skittidigt imorse och drog iväg in till stan tillsammans med Jess också. Vi var där innan alla affärer öppnade, så vi sprang omkinrg på plattan och tog roliga foton. Själva grejen var att Jess och Linn låtsades vara skånskaturister och att jag var deras stockholmska-kompis. Haha. Såå ruuuuligt.
Sedan 11:30 såg vi Avatar, och den var väldigt bra faktiskt!

Nu har jag lite bråttom igen så bilderna kommer någon annan gång!

Na2CO3 + HNO3 --> NaNO3 + H20 + CO2?

Tjenixen mina vänner.

Imorgon har jag ett Kemiprov som jag i och för redan nu känner att det kommer gå åt skogen med, men jag måste väl ändå försöka. Därför tänkte jag bara meddela att jag ska plugga hela fucking natten. Vi hörs kanske imorgon, om jag inte sover då. Haha. Bajbaj!

Film effect







Tre tycken lite annorlunda redigerade bilder från nyårsafton. Jag är fotograf till de två översta och på den sista står jag modell tillsammans med en av mina bästa vänner Linn.

Pang Boff Yeah!


Jag kom hem från boxningen för en timme sedan ungefär. Efter drygt 100 armhävningar, 10 minuter i plankan, flera minuters slag mot säcken, 50 knäböj, ett par minuter hopprep, upphopp... ska jag fortsätta? Ja, efter allt det och mycket mer så känner jag mig ändå helt okej. Mina armar är dock rätt döda, men annars mår jag prima. Jag älskar boxningsträningarna, man kör skiten ur sig och efteråt känner man sig så duktig. För er som undrar så går jag inte på boxning, det är bara ett träningsätt vi använder oss av på vintern med fotbollen. Jag rekomenderar det verkligen!

Nu väntar duschen och sedan lite harpan på mobilen(hahah, jag är fan besatt av det spelet).

Puss på rumpan!

Mhm....



.. Till mina vänner.
Puss på er allesammans!

You're the kind of friend who always bends when I'm broken, like remember when, you took my heart and put it back together again! En låt får ni på köpet också.


J E S S A N D L I N N S A N

Tjena vänner!

En dag som bestod endast av tre lektioner och flera otroliga händelser. Först en engelska lektion som mest gick ut på att smsa och plugga in ett par glosor. Efter det hade jag en håltimme på två timmar och tjugominuter, så jag, Elin och Helena satte oss med Kemin. Jag fattade faktiskt lite. Ett under!

Sedan var det matte och spanska, det gick snabbt. Efter skolan följa Jess och Linn med mig hem. Det var meningen att vi skulle plugga, men rikitgt så blev det inte. Vi satte oss framför tv med Te, muffins och kakor. Efter det en stund vid datorn också, men tiden bara rann iväg och helt plötsligt var de på väg hem. Nu ska jag ta mig i kragen och läsa lite Kemi. Bye.



FOTOTÄVLING!



Jag har blivit övertalad om att vara med i en fototävling på karolins fina blogg. Denna bild från Februari förra året, då jag och mina klasskamrater Elin, Helena och Sandra ville ägna en hel eftermiddag tillsammans med vår vän Jennifer. För bara dagen efter skulle hon sätta sig på ett plan till Thailand och vara borta i hela tre veckor. Den dagen är helt oförglömmlig! Vi åkte pulka, tog knäppa bilder, skrattade, åt semlor, spelade in låtar och mycket annat. Skulle jag leta synonymer till ordet lycka skulle jag först och främst skriva V Ä N N E R. Ahh. Jag blir helt till mig, vänner är det finaste man kan ha. Vill bara säga det

Trots att bilden är suddig och kanske inte i den bästa kvaliten älskar jag den. Jennifer och jag tillsammans, skrattandes!

ppuuuuusssss





Två bilder som skriker sommar, och likaså gör jag! Idag på fotbollsträning gjorde jag nog ingenting annat än klagade på hur kallt det var. Mina tår frös till is och det ilade i mina tänder när jag öppnade munnen. Uaaaah..

Gissa när jag vaknade idag?.... Jo, 8:45! Panik? En aning. Jag som hade ställt klockan på sju eftersom jag hade tänkt plugga en timme på morgonen, men min superdyra och rätt så nya klocka vägrade att ringa. Som tur hade jag ju sovmorgon och började inte förän 9:55. Jag kom ändå med andan i halsen till skolan och var väl inte dirket så vaken under första lektionen, men men.

Nu ska jag snart dra ut tummen ur röven och börja plugga kemi istället. Kyss.




you're it, you're the ultimate























Sådär, ett par bilder från fredagen. Tack ännu en gång för världens bästa kväll! Puss på rumpan.

I LOVE YOU

Tjenamors. Det var inte igår!
Nu fick jag ett par sekunder ledigt från all stress och alla roligheter, så jag tänkte passa på att uppdatera er litegrann om mitt liv. Hela veckan har varit rätt jobbig egentligen, vilket mina närmaste antecknade rätt snabbt. Mina mumgipor varit uppåt stundtals men inte alltid. Jag har haft alldeles för mycket i huvudet för att kunna tänka klart.
Men som jag skrev visste mina närmaste vänner om det. Så igår fixade de en alldelse oförglömmlig kväll. De överaskade mig med middag, efterrätt och en mysig spelkväll. Åhh vad jag älskar er flickor och pojkar.
De hela började med att jag fick följa med Jessica hem för at gå ut med hennes hund, men väl hemma hos henne fanns inte Camaro där, så vi gick hem till mig istället. Vi fastnade framför tvn i två timmar och sen ringde Linn. Vi skulle ner till ica för att möta henne, Becca, Johan och Daniel.
Efter mötet vandrade vi ett par kilometer hem till Daniels mamma, vi lekte med hans hundar, kollade på på filmklipp när Johan åkte snowboard för första gången och lite annat kul.
Sedan gick tog vi bussen och gick av vid såningsvägen, när vi vandrat en bit så ropar johan på eftersom jag gick längst fram. Jag stannade och han kom ifatt mig, då drog han luvan på min jacka över mina ögon och ledde iväg mig. När jag fick av mig "ögonbindeln" hade jag gått upp för en trappa och stod på övervåningen i ett hus. Hemma hos Johan alltså. Där fick jag sitta och titta på film ett tag, men inte efter lång tid allt ropades jag ner. Där hade de dukat oerhört fint, lagat den bästa maten och åhh, allting var perfekt. Jag blev helt rörd när jag såg det.
Vi åt och skrattade ganska länge, och sedan blev det dags för efterrätt. Mums!  säger jag bara- Jag har aldrig ätit en godare tårta, och det kan ni andra nog också hålla med om.  Jag käkade nog halva tårtan medan de andra fick dela på resten. Höhö.
Klockan rann iväg och vi förflyttade oss till sofforna och plockade fram ett par sällskapsspel. Rita och gissa och charader(från 5år). Popcorn och godis, läsk och saft. Tack för en toppen kväll än en gång.

Jag älskar er.

(bilder kommer senare ikväll eller imorgon, för nu ska jag på bio med Linnsan) Bye!

el Archipiélago







Vad är bättre än en galen, kall natt i skärgården sisådär en början av juni tillsammans med ett gäng från skolan?- jag skulle inte tacka nej till en repris till björnÖ i alla fall.

You and me, you and me, you and me

Tisdag och en eftermiddag med världens underbaraste Linn. Vi chillade framför oth, drack te, goffade i oss degistivekakor och hade lite girl-talk. När det sedan blev dags för henne att ta sig hem blev vi tvugna att springa till busshållsplatsen, men vi hann, och tur var det!

Nu har jag käkat middag och ska strax hoppa in i bastun. Musssigt!



Me and Linnsan, hos Jessica för någon vecka sen.

TÖNT nummer 1

Du heter: Amanda
Låt som när du är ledsen sörjer till? Gammal sång- Veronica Maggio.
Beroende av: musik, mobil och kameran.
Vad tror folk om dig? "fashion diva"- By mickan. Och kaxig tror väl vissa.
Stämmer det? Hahah, nej. Jag älskar kläder, men det är inte så att jag sitter och töntar mig framför modetidningar varje kväll. Och nej, så kaxig är jag fakitskt inte, tror jag..
Vad säger du för att imponera på någon? Tjenixen. Like your style.
Hur imponerar man på dig? Va dig själv och våga öppna käften, det går hem, promise!
Brukar du skratta för dig själv? Hahah, ja senast nyss när jag läse frågan.
Var bor du? Viksjö.
Trivs du där: Mer än bra.
Äger du några converse: självklart!
Sprit, cider, vin eller öl: Cider, men jag dricker helst vatten.
Brukar du bli för full: Eh. Dricker inte.
Vad har du för mobil operatör: Comviq is tha shit!
Är du allergisk mot något: jobbiga föräldrar och idioter.
Nästa mål i ditt liv: Hemligt.
Hur svarar du i mobilen: Hola babe/ Tjenixen/ Hallå/ Men vad??
Vem ringde du senast? Mamma ofc.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: I have no idea.
Sov du ensam: I natt? ja tyvärr :/
Brukar du komma i tid: Jajamänsan, jag skämms så om jag kommer försent.
När mår du bra: När jag känner mig älskad.
Hur känner du dig nu: Förvirrad, borta, trött och osäker.
Vanligaste färg på dina kläder: Hahha. Svart!
Vad tycker du om fötter: Onödiga ting.
Vad saknar du: Gymnastiken, den hårda träningen.
Hade du en bra kväll igår: Jag pluggade? Så nej.
Favorit dryck på morgonen: Tea!
När brukar du oftast gå och lägga dig: 23.
Är du blyg? När jag träffar på nytt folk.
Sysslar du med någon idrott: Fotboll.
Vill du hellre ha mail än brev: Ne, brev!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Aa.
Har du spytt offentligt: Jajamänsan.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: kissa utomhus! Rita en bild i snön!
Är du nöjd med ditt liv: Mitt liv är bäst.
Är du bortskämd: Nej.
Vad gör du i morgon: Går i skolan, pluggar och kanske tränar.
Vad är det värsta du vet? ensamhet.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ingenaning..
Vad behöver du just nu? En tandborste och tandkräm.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Oj, svårt. Återkommer
Vad längtar du till? Lindvallen v9 med amanda, spaninen i sommar?
Vad använder du för shampoo? Head and shoulder.
Hur gammal är du: femton bast.
Tycker du om någon just nu: Aa.
Om fem månader: är jag ett år äldre, har jag sökt gymnasium och mycket har säkert förändrats.
Du samlar på: Fotografier.
Gröna eller röda äppeln: röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Emelie/ Mamma
Gillar du golf: Nej.
Vilken tid gick du upp idag: typ 07.20
Har du sovit i din egna säng inatt: Japp
Har du strumpor på dig nu: svarta.
Vad ska du göra ikväll: sova
Är det okej att gråta: Såklart.
Laddar du ner musik och film från Internet: Ett par låtar då och då, men nej inte direkt. Jag gillar CD skivor.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en värsting kamera Canon 5D Mark III? , ett macro objektiv, shoppa och åka utomlands.
Bär du glasögon eller linser: läsklasögon.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nee, inte så värst.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 10-12 någongång.
Har du piercing: fyra i öronen, och naveln.
Vill du gifta dig: aa.
Vill du ha barn: Jajamänsan.
Solar du ofta: Nej, men jag blir snart tvungen att sola solarium. *Happy*
Är du bra på att laga mat: Ja, världsbäst
Gillar du att dansa: Om jag gör!
Är du flygrädd: dum fråga, hade jag varit 18 hade jag varit helt borta när jag flyger. Nu sitter jag istället med tummarna hårt hållda och ber hela flygresan istället.
Hur vig är du: Vill bli vigare, som jag var förr.
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: choklad
Tror du på ett liv efter döden: vetinte.
Tycker du om sushi: nope.
Vad äter du helst när du ser på film: apelsin
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.
Har du tandläkarskräck: Nej. Jag älskar att gå till tandläkaren.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: En blanding.
Vilken ögonfärg har du: gröna.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Nej, men gjorde det i mellanstadiet.
Hur ofta tränar/motionerar du: tre ggr i veckan.
Senaste låt du hörde: Kent- Töntarna.
Vad gör du på helgerna: Stressar runt/ tittar på film/ festar/ vilar/ pluggar/ städar. haha. Ja, allting. Jag försöker leva på helgerna(a)

Megan Fox & Cristiano Ronaldo

Tjenixen mina herrar. En måndag bestående av både ris och ros Ja, en del skratt och roande things blandat med en massa plugg och annat ris. Ett matematikprov har jag att se fram emot imorgon. Hm...

Jag: Har du sett den nya killen i klass XX?
Linn: aa.
Jag: Jag har hört att han ser ut som Cristano Ronaldo? SÅ PAX FÖR HONOM!
Linn: Haha, nej han har en knasfrilla, skäggstubb och ser inte ut som honom.
Jag: Nehe, då tar jag tillbaka min paxning då....

Vadå utseende fixerad?

När vi ändå snackar om världens sexigaste man måste jag bara lägga till att jag tycker att han gjorde ett par stålande bilder för Armani. Trots de s.k. "tjejposerna", enligt media tycker jag att vart grymt snygga ändå.
Jag måste också lägga till att Armani nu har de snyggaste ansiktena utåt. Vilket par skulle kunna slå Megan Fox och Ronaldo?














TEXT



En sammanfattningen av min helg.

Fredag. Tillsammans med ett underbart gäng som består av Linn, Jessica, Johan, Daniel, Becca, Emelie, Elin, Sofia, Love, Camilla, Anna, Alexandra, Jonatan, Viktor och Tom, så satt jag och tittade på hela tre skräckisar. Först the gruge, som var minst läskig, men självklart hoppade jag till ett par gånger. Sen satte vi på Dödens våning, som var stråt vassare. Den handlade om en helt psykad kärring, och ja usch hemsk. Den tredje var värst! Jag har aldrig sett något liknande, dead silence hette den i alla fall. Jag säger bara en sak Becca hade ingen röst kvar dagen efter för att hon skrek så mycket!
Under kvällen spelade även med andra ord, och mitt lag vann såklart. Det var jag, Becca, Johan och Love, det s.k. MVG-laget. Haha...

Lördag. Jag vaknade av att en hund slickade mig i ansiktet ungefär, nej inte direkt, men så fort jag reste mig upp och skulle gå mot toaletten sprang söta Camaro(stavning?) mot mig. Under hela morgonen fick jag säkert drygt hundra fantastiska kyssar av den söta hunden. Supergod frukost fixade Jessicas pappa och där satt vi fyra tjejer med en te eller kaffe kopp i handen, och pratade och myste.
Sen bar det iväg hem och dags att börja packa nya saker. Jag hann knappt landa hemma innan jag skulle vidare till Vällingby och till sats för styrka/step up/afrikansk dans. Efter det även en middag hos mina sysslingar. Och grattis igen sjuttonåringen!

Söndag. Reklam utdelning, plugg och städning. Och nu ska återgå till matteboken, kanske förstår jag någonting den här gången?..

BAJBAJ!

tvåtusenfyra i repris


familjerna Halonen, Björklund och Meissner

Haha, Jonas och Tobbe.


För 5 och ett halvt år sedan (sommaren 2004) befann jag mig med familjen i Torrevieja, Spaninen, i hela tre veckor. Det är den hitills bästa semestern jag någonsin gjort. Och vet ni vad? Troligtvis åker vi tillbaka i sommar, och denna gång kommer vi förhoppningsvis också bo i en stor villa och inte en lägenhet som sist.
Åhh..vet ni hur hårt jag håller tummarna för att vi verkligen ska åka?
Jag ska be mamma ta fram huset på datan så kan jag visa er, det är otroligt fint måste jag säga. Ahhhhh. JAG VILL ÅKA!

SAMSUNG



You know what?
JAG HAR EN NY MOBIL!

Okej, mobilen är inte helt ny, min sysslings pappa hade den innan mig. Men han är en sån som byter mobil varje vecka, så med andra ord är den inte använd så mycket. Hehe.

+kärlek+

När fjärliarna strömmar vilt i magen när jag är honom nära, när det hugger i bröstet när han måste gå och när det bästa jag vet är att höra hans hjärtslag......



My second home.













Åland i somras. Gud vad jag älskar Sommaren och värmen, okej jag gillar vintern med. Jag vill ha snö, slask, regn och kallt också, annars skulle ju inte sommaren vara så unik.

Det bästa med kameror och bilder är minnena. Åhh värsta flashbacken jag får nu, kolla bara vad härligt.

Btw, jag har gått vidare i veckans blogg på den här bloggen. Rösta!

100115





Godmorgon fredag.

Photos by me.





The time is running out...

I skolan snackas det om bal, om slutbeyg, gymnasium ska väljsa, nationellaprov ska skrivas och gud vet mer. Tiden rinner iväg, men jag vill bara pausa och leva just nu. Mhm.. *ledsen min*..

Kyss och Godnatt.

För att jag skriver onödig inlägg.

From the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space
Happy birthday...

Flipsyde- Happy Birthday. Låten får mig på andra tankar.

Tjolahopp! Onsdag den 13/1-10.

Skolan med underbara vänner och en del hysade lektioner. Ja, på Matten och No'n kanske inte koncentrationen var på topp, kanske inte på engelskan heller, men på So'n. Hahha. Jessica och Linn gör mig alldeles hyper typ. Eller det är vad de säger. Haha!
Efter skolan satt vi kvar idag igen, fast idag var det Johan, Linn, Jessica, Viktor och jag. Tiden bara rullar iväg när man pratar, och nu med säger jag. Det är dags för träning. BAJBAJ!

love

TjenaTjena.

Idag slutade jag skolan femton:nollnoll, men kom ändå inte därifrån förän sjutton:trettio. Det är fasansfullt farligt att träffa på Johan när man är på väg hem. För då kommer man aldrig någonstans. Vi satte oss på en bänk i skolan, och där satt vi i två och en halvtimme och snackade om allt. Verkligen allt! Tänk om alla var så pratglada som min uber braiga vän Johan. Heheh.

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, bajbaj.



Jessica, Johan och jag.
-Bara för att vänner är det absolut bästa som finns!

Nananaaananaa. Sjung med vettja!



Lift me up- Kate Voegele

Den här låten gör min dag.

Glitter och glamour



Foto: Jag.

Hej bloggen! (gud vad det låter fjolligt)
Idag är det måndag och skola, men eftersom en lektion var inställd känns det som om skoldagen var väldigt kort. Endast tre "riktiga" lektion faktiskt, men läxor har vi hunnit få, vilket inte är någon hitt alls.

Vet ni vad jag har lust att göra? Jo, jag vill leta bilder i arkivet, men vet ni? Det har jag inte tid med. Åh!

Aja, nu är det mat. Bajbaj.


Spegel spegel på väggen där,

















Här får ni ett gäng härliga bilder från gårdagskvällen. Jag tillbringade min kväll tillsammans med dessa töser som ni kanske ser.

Den sista bilden måste jag bara förklara. Linn och Jesscia spelar bakfulla, medan jag som bara dricker vatten är lika pigg dagen efter. Hahah. okej fattar ni?

Puss.

+++++

Tjena lördag!

Lyssna på den här låten tills jag gjort mig iordning och kan skriva och lägga ut bilder. Höhö.

USCH FY och BLÄÄÄ!

Olalala. Det är fredag och den otroligt tuffa skolveckan är över, höhö. En skoldag och jag är redan skoltrött. Läxor har vi fått också och det suger verkligen. I skolan var jag värsta hyper på förmiddagen, tillsammans med Linn, Jessica och Johan hoppade jag omkring och apade mig inför hela skolan. Nu i efterhand, när jag tänker efter så skämmde jag nog ut mig en hel del, men wtf?
På eftermiddagen sjönk dock min sockerkick och istället blev jag slapp och ja, typ död. Jag satt och pratade med Johan i typ en och en halv timme och sen hade jag sista lektionen som var idrott.
När skolan var slut drog jag, Linnsan, Beccs och Ellen hem till Jessica, där vi satte på den rosa pantern och slöade vi datorn. Nicigt värre.
På kvällen drog vi alla till jakan och hyrde film och handlade godis, sedan bar det iväg hem till Jessica för skräckfilm. Drag me to hell. En riktig skrick-film alltså. Usch, det är i sånna här tillfällen man gärna skulle kryppa in bredvid en pojkvän så att man kan sova tryggt hela natten. Heheh.


Panic.



AHHHHHHHHHHH!!! Vet ni? Imorgon är det fredag och då börjar skolan efter juluppehållet. Är inte det konstigt att tiden kan gå så snabbt när man har så kul? Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden, åtminstone två veckor och sedan spela om allting igen. Gud, härliga tider vi lever i.

Men nu så, jag kanske ska ta och berätta vad jag har haft för mig idag. Jag vaknade tidigt, och spenderade min dag till mesta dels framför en tv. Någon Hitler film, the mentalist, någon serie på tv, flickan som lekte med elden och CSI Miami (som btw hade prämier idag!) . Tränat har jag också hunnit med och lite annat. Men nu är det dags att sätta på sig nattmössan för det behöver min kropp känner jag. Höhö. Godnatt


Bloggtips, TACK!

Bloggar jag läser dagligen.

Kenza
- En favorit helt klart!
Lisaplace
- En stor inspirationskälla.
EmmyLinnea
- Hennes bilder är helt underbara.
More
- Uppdaterar ofta, om allt möjligt, en rörig men underhållande blogg.
ElinMagdalena
- Nice pics!
JenniferBjork
- Haha, jag gillar din blogg Jännipääännie!
SandraKristiansson
- Skriver helt underbart. Ahhhhh!
My Blomquist
- Hon är nog snyggast i hela världen.
Felicia Frithiof
- Rock on Girl!
Frida Fahrman
- Jag gillar att hon inte är size 0. Utan at hon är sig själv, för det äger hon på.

Okej, jag läser fler, men här är ett smakprov.
Snälla ge mig era tips på bloggar! Jag vill läsa mer! :)

Kissyooooooou



Röd pussmun, mössa, kamera och röda ränder. Det skriker Amanda om den här bilden.

Idag vaknade jag i ett väldigt speciellt vitt linne som luktar oerhört gott. Jag låg på en luftmadrass till sammans med Ellen i ett hönshus. Ja ni, läs vidare. Utan att först veta vad jag befann mig så försökte jag titta ut genom de fönster som fanns på väggen som min väska låg lutad mot. Jag såg dock inte ett piss, över hela fönstret var det kondens, men efter att ha sett Becca och en massa andra fotbollsbrudar kom jag på att jag var hos Becca. Ni vet Becca som bor på landet i världens gulligaste villa med ett eget hönshus, pool, studsmatta och en fantastik utsikt över åkrar, och bäst av allt, nära till mälaren. Ahhhh!

Juste, för igår spenderade jag min kväll tillsammans med nio uber söta fotbollsflickor. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men framför allt om pinsamma händelser och där tar nog Emma och Becca hem första pris. Att de lyckas! Jag är fortfarande helt fascinerad över deras berättelser.
Under gårdagen åkte vi även pulka i bruket och så gick vi till Kallhäll och handlade godis/naturgodis och mat för knappt 700 spänn.

tecken på att jag har tråkigt, jag skriver saker i kategorin "töntlådan"

ÅRET 2009.
Hur har året nollnio varit för dig? En salig blanding, till en början dalade allting neråt, men så jobbade jag upp mig och fick ett kanon år, med vissa motgångar.
Bättre än förra året? Mycket bättre.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Alla nya vänner, resor och gassh vet inte vad.
Har du flyttat under år nollnio? nejnej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ja det man man ju säga att jag hittat ett par stycken.
Isåfall vilken? TIK TOK- Ke$a. bl.a. Och jag tröttnar aldrig.
Har du druckit alkohol? Ja, jag smakade senast lite vid jul.
Har du kysst en främling? Nej.
Fått barn? Gud nej.

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? Upp och ner, och det kan väl mina vänner intyga.
Har du varit kär? Charma.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? Hallå det är hemligt ju!
Vart otrogen? Hah, nej.


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? Inte direkt, jag står oftast för det jag gör.
Isåfall vad? ---
Har du skämt ut dig? Ja det har jag, men jag förtränger lätt sånt.
har du ljugit för en vän? En vitlögn kanske, men sånt händer väl alla under ett år?
Har du varit ute en hel natt? Jaapp.
Har du varit  hos polisen? Ne inte vad jag kan komma ihåg.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja!
Har du sovit i samma säng med ngn av samma kön? Självklart.
Har du velat bankat skiten ur någon vän? Inte en vän men en massa andra!


FRITIDEN

Slutat skolan för detta år? jag gick ut åttan, men inte något större än så.
Fått jobb? Barnvakt, praoplats och annat smått och gott.
Köpt julklappar? Ja, cirka 15 st!
Shoppat kläder?  Det kan du ge dig i backen på att jag har.
Köpt något du ångrat? Hahaha, aa.
Ätit fin middag? Ja.
Gått på krogen? Si, dock med mina päron!
Blivit utslängd ? Ehh, nej tror inte det.
Tränat? Si.
Ätit massor av godis? Haha. aa.


VÄNSKAP.

Har du förlorat en vän? har jag säkert, men ingen nära.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Ja.
Har du gått bakom ryggen på en vän? gör man så?
Har du ljugit för en bästavän? Nej. En bästavän berättar man allt för, man ska inte behöva ljuga.
Har du haft en relation med en vän? kärleksrelation? I så fall, kanske.
Har du många killkompisar? Brukar få en fråga här i bloggen lite då och då. "Umgås du bara med killar?" Så tolka det som ni vill.


och det är jullov?

Hola Amigos.

Förlåt för den dåliga updaten, och tyvärr blir det ingen förbättring heller. För nu bär det av tilll Becca i skogen för sedan lite pulkaåkning och annat barnsligt, men vad vore livet utan skoj liksom? Det blir också en sleepover där med en massa skönheter. Så vi hörs imorgon. Bye bye lingonpaj! :D

Last night.

Igår satt jag hos danne hela kvällen tillsammans med Jessica, Linn, Robin och Johan. Vi kollade på  film och spelade med andra ord. Robin sa en rätt så skön grej.
Robin: Svensken i Abba!
Johan: Björn Affcelius.
Robin: Nej vafan, Benny andersson.
Jag: Men allstå alla är svenskar i Abba.
Robin: Nej inte James Bond!

Hahha.Robin menade filmen Mamma Mia och inte Abba. Så skön!





År 2009

För ett år sedan, då året slog om till 2009 och januari tillbringade jag kvällen tillsammans med Jennifer. Inte många dagar efteråt fick jag också en kusin, lilla Signe.




I februari åkte vi med skolan till Kungsberget, där ägde jag, Helena och Elin alla på snowboard och tog grymt snygga bilder på främlingar. Exempel 1! 

Med flickorna hade elin en litet partaj och ja, titta in bilden så får ni se. Och i slutet av månaden, på sportlovet, bar det iväg till Lindvallen. Där tillbringade jag min skidsemester med familjen och vissa dar med amanda.




Mars var nog en riktig partymånad.

Mars var också den månaden jag praoade på mexx tillsammans med Johanna, och den månaden min bästis fyllde hela femton år.




I april hände en massa annat skoj. Bl.a så hade flickorna och jag picknick vid vattnet.




..Och jag fyllde år, och så var det valborg.


I Maj började de riktigt mysiga utekvällarna och så en dag åkte jag till skansen och såg EMD. Grymt!



I slutet av månaden åkte jag även till London.




Efter maj, kom sommarens första månad, juni, och med skolan åkte jag till Björnö med ett par riktigt sköna typer.



Men sen blev det skolavslutning och inte långt därefter midsommar.



Det var också i Juni som Emelie tog med mig till fotostudion.

I juli åkte jag tillsammans med fotbollslaget till Dalarna för att spela Dalecarlia cup, jag åkte med mina flickor till allsång på skansen och jag åkte till Åland med Emelie.









Innan juli månad nådde sitt slut åkte jag med pappa och mina bröder till Blidö, till Robbans landställe. '

Augusti kom och jag spenderade min tid tillsammans med Anna, Anna och Jossan.


Jag och Grääjpen överaskade Jossan med en tårta på storadagen.

Men så började skolan och det blev september och höst. Vi hade en kräftskiva med mycket skoj och jag klippte även pannlugg och spenderade dagarna i skolan.

En flicka jag spenderade många timmar tillsammans med var Bella.






I oktober bytte jag fotbollslag till FC järfälla och jag chillade galet. Bl.a hade jag tre finfina flickor över hos mig på en sleepover sisådär i början av månaden.




November var en händelserik månad. Olika saker, massor med saker, hela tiden!


Ovan, en bild från en fest. Under, en bild från Twilight-kvällen hos Becca.

Med mitt nya fotbollslag testa jag även på någonting helt nytt, nämligen lasergame. Lite läskigt men kul.



Första advent kom och julmarknaden i skälby stod på schemat.


Med december kom också snön.


Och jag fick läsglasögon.

december gick med raketfart, för helt plötsligt var det lucia och halva månaden var som bort blåst.

Det bakades pepparkakor, lussebullar och glöggfet hade vi. Mysigt värre.

En morgon vaknade jag och då var det redan julafton. Paket och godis hela dagen, och de bästa av allt var att snön låg kvar och det var en vit jul!

men så rann en hel vecka iväg. Jag besökte Falun bl.a men så helt plöstligt var det nyårsafton.

Nu startar tvåtusen 10!



hallå andra januari tvåtusentio

Godmorgon höll jag på att börja inlägget med, men när jag insåg att klockan var runt halv sex så blev det lite fel tyckte jag. Denna natt spenderade jag tillsammans med Daniel, Robin, Johan och Linn. Vi tittade på film, gosade, spelade spel och käkade popcorn. Tyvärr så är jag ingen nattmänniska vilket verkligen bevisades. Jag somnade strax efter fyra imorse, medan de andra somnade åtta på morgonen. Ja, ni hajar grejen. Jag missade alltså en hel del, men sånt är livet.
Halv tolv ringde mitt alarm på mobil eftersom jag var tvungen att göra en sak på dagen. Alla vaknade av panic! at the disco's, the only difference between martydrom som spelades från min mobil och vi gick ner och de käkade frukost.


Nu blir det snart frukost, eller jag menar middag, men mitt första mål för dagen och det blir tacos. Mumsigt.

Puss på rumpan.

HOLA 2010

Hej bloggen. Jag sitter och försöker få ihop en liten resumé av året som gott, men så liten blir den inte för jag har hållt på ett bra tag nu. Höhö. Hur som helst så ska ni få lite bilder från gårdagen att smaska på. Bye.

Danne i centrum.



Elin, Linn, Camilla, Sofia och Johan.

Danne i centrum igen.

00.00

00.00

johan, danne och robin.

Ni är bäst.

Den här bilden älskar jag, kolla in ljuset, rädslan i ansiktena och kvällen.

yeeah

Johan, fjårtis.

Flicks.

Pusspuss.

Jag och Anna.

Moi.

Viktor, love, simon, tobbe, jonte och Danne.

1/1

Inga inlägg tidigare idag, eller jag menar igår. Jag hann inte riktigt med det eftersom det var min tur att ställa till fest en sådan speciell kväll som denna. Höhö.
Riktigt lyckat blev det till slut och vi dansade, sjöng och skrattade i timmar. En och en annan olycka hände dock, men sånt händer väl alltid ellerhur?

För inte så länge sedan drog de allra sista och nu sitter jag här i vardagsrummet och slöar men bör nog egentligen städa. Bye bye.


Juste. GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0