Jag föddes skrikande, men har efterhand lugnat mig



T-shirt från KappAhl.
Tubkjol från Gina Tricot.
Armband gjort av gamla finska mynt och från massa andra ställen.
Halsband från JC.

happiness





Bakom kameran: Jag.

Detta är min söta kusin felicia. Henner bruna, näst intill svarta ögon är så otroligt fina.

Måndagar är bra dagar har jag kommit fram till. Skolan börjar tjugo över nio och slutar klockan tre. Dagen är inte så kort men alla lugna och sköna lektioner kommer få måndagarna att susa förbi i en hiskelig fart. Nu ska jag passa min lillebror och plugga, men återkommer med en outift och lite annat senare ikväll. Adios.

The fish on the land ain't happy



Bakom kameran: Jag.


Good evening ladies and gentlemen. Jag har hunnit med en hel del under dagen faktiskt. Bakat, städat och tittat på en hel fotbollsmatch. Det låtar kanske inte så mycket, men det tog sin lilla tid. Kladdkaka var det jag bakade och den är så gott som slut nu. Jag förstår inte att min lillebror Rasmus kan vara så kär i min kladdkaka, mitt recept. Mitt kära fotbollslag hade fotbollsmatch idag och jga var där och tittade, spelade inte eftersom jag måste bli helt frisk först. 3-1 vann vi med så det var ju toppen.

Nu ska jag plugga det sista inför imorgon. Kram på er allesammans.

Answers

hur ser dina framtidsdrömmar ut? -Jag vill bli rik!

Vad fan e egenlgien Halonen? -Mitt efternamn.

hur mycket får du i månadspeng? -500kr, men jag köpte en mobil för ungefär ett år sedan så jag måste betala avbetalning till mina föräldrar varje månad, 100kr. Så i handen får jag bara 400 i månaden.

vad är din vikt och längd? -Jag är inte så lång, men efter att jag växt två centimeter under sommaren så är jag hela 161 cm hög. Min exakta vikt håller jag faktisk för mig själv, men jag kan säga att det är över 50kg.

är du ihop med någon/på g med någon? -En lite privatare fråga. Jag är inte tillsammans med någon, men på g och på g. Jag vet inte det heller, jag tycker att det låter så barnsligt på något sätt. Jag träffar en, det låter mycket bättre.

om du fick bestämma här och nu hur din framtid skulle se ut om tio år, hur skulle den se ut då? -Jag skulle bo i en stor villa strax utanför stockholm tillsammans med en underbar man och vi skulle ha två fantastiska barn. Jag skulle trivas så bra på min arbetsplats och med det som jag jobbar som. En båt skulle jag ha köpt också, den skulle vi spendera våra semester veckor på, i medelhavet! Låter inte det toppen?

vad fick dig att börja blogg? -Jag följde nog egentligen bara strömmen, men jag gillar att jag började. Jag älskar att få skriva av mig och att ha ett ställe där jag kan få lägga upp mina bilder.

vad har du för mål med din bloggning? -Mhm.. svår fråga. För jag har inte direkt tänk på det. Jag tycker nog mest att det bara är kul att blogga, jag behöver inte ha sveriges största blogg och tjäna stor summor med pengar. Jag nöjer mig med det jag får helt enkelt.

finns det några bloggare du irriterar dig på typ? -Kissie, det är jag väl inte ensam om att gör heller.

säg några utav dina favortit bloggar som du gillar och läsa och varför gillar du just dom? -My , en fantastisk tjej med super skön stil. felicia frithiof, jag läste hennes förra blogg och den gillade jag starkt. Nu ser jag framemot att följa hennes nya på kanal5. Och sedan mina vänners bloggar som finns under kategorin "länkar".

Är dina föräldrar skilda? -Nej.

vilken är din favorit godis? -Marabou eller vissa plockgodisar. Yammie!

vilken är din favorit restaurang? -Jag brukar inte äta så mycket på restaurang, små fik räcker alldeles lagom för mig. Men Mongolian Barbeque funkar ALLTID.

har nu någon pojkvän? om nej, är du på g med någon? -Inte just nu. Som jag tidigare skrev tycker jag att det låter barnsligt att säga "på g", svaret blir istället ja, jag träffar någon.  

har du varit full någon gång?- Jag har druckit en gång i hela mitt liv, men nej jag blev inte full.

hur gåre med SM ? -Haha.. Josefin! Jag berättar för dig sen.

varför bytte du till blogg.se ? -För att bilder blir mycket finare här.

Vad har du för kamera? -En canon 1000D, med diverse tillbehör.

Är det ditt land på bilden? Isånfall vart ligger det? -Nej det är det inte. Jag tog bilden från bryggan på Robbans landställe så jag har absolut ingenaning om vart huset ligger, någonstans i stockholmsskärgård. Säger det dig något?

Nu har ni fått svaren. Puss.

jag liksom föll över kanten









Bella och jag ikväll. Vi gick runt den största delen av viksjö och skrattade. Det hann nog aldrig gå mer än en minut innan jag säckade ihop på marken av skratt. Trevligt är det minsta vi kan säga att vi har haft. Vi har babblat om allt mellan himmel och jord, tagit fula/oserösa bilder och legat på asfalten och gapskrattat. Tack för ikväll Bella. Detta måste vi göra om!

En sak är lite konstig. Jag och B bor nästan grannar och vi träffas nästan aldrig. Vi får ta och skärpa till oss. För när vi ses så har vi alltid lika kul.
Ciao.

Dom brukar fotografera Shirley Temple genom gasväv. Mig borde man fotografera genom en korkmatta.

Tjena världen! Jag har ätit en riktigt lördagsmiddag med familjen, entricote och pommes. Yammie! För inte många minuter sedan så pratade jag med Bella via mobilen, ni vet sådant där som kallas sms. haha. Vi ska i alla fall träffas och ha det super mysigt ikväll. Det var ett tag sedan vi sågs faktiskt. Ni andra får ha det så bra. Pöss!


Bakom kameran: Jag

Jag skulle ändå inte kunna lära en gammal hund sitta





Bakom kameran: Jag

Eftermiddag mina damer och herrar! Dagen har sprungit ifrån mig helt, jag har verkligen inte hunnit med allt jag velat. En liten shoppingtur i jakobsberg med mamma på förmiddagen och sedan så har jag sett min lillebror spelat fotboll.
Där på matchen blev jag mest bara förbannad. En förälder till en spelare i motståndarlaget ber sin son klippa till min lillebror i nästa närkamp, och så skriker han till honom " du kan ingenting annat än sparka folk på benen, din skit!". Tror ni att jag som storasyster tycker det är kul att stå på sidan då? Nej verkligen inte. Som tur var höll mamma i mig annars hade de sprutat en hel drös med fula ut genom min mun till honom.
Jag förstår bara inte hur en vuxen människa kan uppträda på det sättet, att be en unge slå ner en annan. Det är inte klokt!

Nu ska jag fortsätta med det som jag ska hinna med idag. Plugga ifatt och städa. Puss!

P.s Frågetavlan är fortfarande öppen.. rulla bara ner!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin *Klick klick*




It’s my heart you’re dealing with



Converse. Kroppsstrumpa från Monki. Smycken H&M + antika.

Frågetavlan är igång

Självklart! Jag fick en fråga alldeles nyss här i bloggen om att jag borde ha en frågestund eftersom jag har en nystartad blogg. Svaret fick ni i början av inlägget. SJÄLVKLART. Det är bara att fråga på nu. I detta inlägg! Jag svarar på alla frågor så, go ahead!


Alltid känns det som om jag är två steg bakom dig





Bakom kameran: Jag.

Ser ni Candy på bilden! Så söt! Jag som har varit sjuk i snart en vecka är på bättringsvägen. Idag har jag mått tipp topp näst intill hela dagen. Så om jag inte får feber, huvudvärk eller liknande nu på kvällen så blir det skola för mig i morgon. Tro det eller ej, jag vill till skolan. Jag känner att jag behöver få alla böcker! Jag behöver jobba ifatt! Helgen kommer alltså gå åt till att plugga. Man ska inte bli sjuk första skolveckan Amanda! Ups, nu skriver jag till mig själv i tredje person. Inte bra det heller.

Hejdå sålänge!

Twisting in my head



Heey. Det här är jag. Tidigare har ni kunnat läsa om mig, min stil och mina bilder här . Jag heter Amanda och är femton vårar. Mer om mig kommer ni få reda på senare.

27 augusti



Foto av mig.

Jag sitter här, fixar och trixar med designen. Hoppas på att allt ska bli great. Bye.

RSS 2.0