En hälsning från ovan!

Godkväll kära vänner. En dag som för det mesta spenderades i bilen, sovandes, är nu över. Trots den rejäljt slöja förmiddagen så tog jag ett par timmars åk i backen på eftermiddagen. Jag ringde Becca framme vid liften och vi möttes bara några minuter senare, många fall, skratt och långa historier senare sitter jag hemma i stugan helt mör i benen och med en proppmätt mage.

Nu blir det frukt och lite tv tittande.


Bild tagen: av mig, för ett år sedan!


"Det är mänskligt att fela, men när suddgummit tar slut före pennan, då går man till överdrift"





Imorgon drar jag till Lindvallen(sälen) för en vecka. Där ska det bannemig åkas snowboard och skidor dagarna långa. Tillsammans med min familj åker även Amandas, vilket kommer rocka fett! Men inte nog med det så ska Becca dit också, två favosar har jag med mig så detta kan väl inte sluta på ett annat sätt en succé! Heh.

Aja, hursomhelst så kommer jag ha datan som vanligt där uppe, så ni kommer troligtvis bli uppdaterade dagligen. Bajbaj nu ska jag ladda inför melodifestivalen med apelsinkrokant och ett glas mjölk. =)

Linnsan 16ååår!



















BILDER BILDER. FREDAG FREDAG!

SKINNKROKODIL



En bild på mitt fejkade skinn från H&M, 299 rikstaler. Som hittat! :)

No Pics

Godmorgon lördag!
Jag mår finnemang idag, och har redan hunnit spela en träningsmatch idag på morron. FC Järfälla vs Bajen. Vi lirade ut hammarbuuarna hela matchen och hade väl bollinnehav 90%. Men vad gör det om man ändå inte kan få in bollen i nätet? 1-1 blev det och det suger väl lite. Men jag upprepar TRÄNINGSMATCH! Ingenting som betydde någonting alltså.

Idag är det en packa/städa/jobba-dag. Jag har redan börjar göra iordning mitt rum och packat en del, men har mycket kvar. Bilder från gårdagen, då jag och ca 10-15 till överaskade Linn med fest, tårta och pressenter kommer vid ett senare tillfälle, för nu ska jag tummen ur archlet och hämta damsugaren.

(bilder på min nya skinnjacka kommer också, till dig som frågade om det)

Puss!

..


HAHAHAH!

People always leave by P.S

Bakom kameran: Jag.

wednesday

Tjoho.
Nyss var Axels lillasyster här och hämtade hans väska som han var så klantig och glömde tidigare idag. Knas! Jo, som ni kanske förstod så vad Axel här idag en stund jag visade honom att the notebook som är en grym film, vilket han dock inte kunde hålla med om. men men, alla(han) är ju inte rikigt normala!

Imorgon är det skola och min allra längsta dag! Jag längtar verkligen inte! Dagen kommer i stort sätt se ut så här 9:10- NO. 10:50- Idrott(teori) 11:50-LUNCH! 12:50-SO. 13:55-Engelska. 14:45-Svenska. 15:45 SLUT! Jag kommer vara galet trött efteråt alltså!

Nu ska jag plugga en stund. Tjadå!

Hej lugge!

Juste det ja. Tänkte komma med en lite rolig sak! Idag på musiken så började vi med våra "band", vi valde låtar, pratade akord och lite annat smått och gott. Mitt band består av Musikfantasten Elin, Rasmus, Mathias, Emil och så jag då. Vi kom fram till (efter många om och men) att vi ska spela welcome to my life-simple plan. En toppen låt jag tror att jag aldrig kommer kunna tröttna på! Andra förslag vi hade var gives you hell- the all american rejects och in my head- jason derulo. Men som sagt Welcome to my life blev det och det är jag nöjd med! Jag spela trummer btw, något jag inte har gjort på över ett år! ...så vi får se hur det här slutar.

Här fick ni ju lite musitips märkte jag! Och mer kommer! Håller nämligen på med en grym spotifylista!


Minns ni luggen jag hade i höstas?

Sanningen utan dig är ingenting värd

Bakom kameran: Jag.


Världens sämsta redigering och det är fullt medveten om, men jag gillar väggen!

HOLA MARTES!

Godmorgon kalla sverige!

Jag sitter fortfarande i pyjamasen och tittar på vakna på kanal5. Just nu spelas tik tok med Ke$a så jag drömmer mig just nu bort till någon dansgolv någonstans där man kan släppa loss. Höhö.
Temperaturen är alldeles för låg tycker jag, ca 10 minus! Inte så roligt när jag snart ska få ut tummen ur arshlet och pallra sig iväg till skolan.

Vi hörs! KYSS!

LIVSNJUTARE!



Ett litet collage jag knaprade ihop under helgen. Inget märkvärdigt alls, bara mitt liv.

100221

Bakom kameran: Jag.





Tiden bara rinner iväg, nu är det bara tre dagar kvar....*sadface

Hjärtat får aldrig rynkor


G-Linn!

Man får väl lov att bjuda på sig själv ibland.

DU SKA DÖÖ YO-HÄÄN!

En till bild som jag bjussar på.

Johan.. och kvällens bästa bild!

Daniel.

Elias

Det är söndag och jag satt för bara en liten stund sedan och tänkte på allt jag hunnit med denna helg. I fredags hann jag städa och fixa när jag kom hem från skolan, och på kvällen kom Axel hit. I lördags jobbade jag på förmiddagen. På eftermiddagen fixade och trixade jag med massa bilder och bloggen i några timmar. Till middag fick jag stressa i mig några pommes och någon kött bit för att sedan rulla med bilen ut i skogen, hem till Becca. Tillsammans med Johan, Daniel, Linn och Becca spenderade jag både kvällen, natten och morgonen. Myyysigt!
Idag så har jag hunnit med att svänga förbi farmor och farfar för en fika och nu sitter jag här och ska väl snart orka öppna matteböckerna och lite annat skojigt, men sen blir det Pizza till middag! MUUUUMS!





Bilder: Mina nya kusin Elias. födelsedatum 27/12-09 (:

KOM TILL MAMMA!

Jag blir verkligen grymt pepp på att skaffa mig ett till par WEZC-hörlurar när jag ser dessa. VITA OCH ROSA! Apballa!

VAD TYCKS?

TJOHEJ NY DESIGN! :)

I'm so obsessed



Vissa vilka som gömmer sig bakom alla dessa hjärtan?!


sleeep

Nu är jag aptrött! Klockan bara tickar iväg, men kvällen har varit mysig. En riktigt fredagsmys-kväll är vad jag har haft. Innan centrumet stängde idag hann jag också köpa en mascara och en ny skinnpaj. Nöjd så det skriker om det!! Den totala kostnaden för båda två blev 348 riksdaler, för bra pris!

Nu blir det sängen. Godnatt


Kungsberget 10

Nu kommer en liten resumé av resan till kungsberget med skolan i onsdags.

















Här på sista bilden är det faktiskt jag som hoppar. STOLT!

THE CAMERA LOVES YOU!



Tjohej fredag! Det är äntligen helg igen och den ska jag som vanligt spendera på ett trevligt sent med start redan ikväll. En sak jag måste tala om för er var att min idrottslektion idag nog var den roligaste jag någonsin haft. Vi hade två vikarier, och det resulterad i allt annat en vollyboll(det vi alltså skulle köra). Jag skrattade så det gjorde ont i magen alltså! Ajaj!

Nu sitter jag och fixar lite biler på picasa, picnick och photoscape.

mitt bidrag till fototävlingen




Bilden är till en fototävling på Sofias och Ericas blogg och där jag nu är med. Temat på tvälingen var glädje, hittar ni glädjen i bilden. DET GÖR JAG! Kärlek är i mina ögon glädje, vare sig det är mellan man och hustru, syskon eller mellan mamma och barn.

Priset om man vinner är ett close-up filter +10 från tvspelsweb. Vill ni också vara med och tävla gå in här vettja!

Puss och kram, och önska mig lycka till! (:


TVÅBILDERFRÅNFÖRRAÅRET!





Tjolahopp! Imorgon bär det av till kungsberget med skolan och vad kommer inte bli bäst! Mina förhoppningar må vara en aning för höga, men gash detta kommer bli historia(haha överdrivet). Aja. Ni får höra mer om den historian imorgon när jag landat hemma igen. Puss på er.

tiiips!

Tips på en fett speciell blogg, drivs av en kille och bilderna han fixar/tar är helt grymma!


heal the world 25 for Haiti


Artister som bl.a är med är Akon,
Justin Bieber, Snoop Dogg, Celine Dion, Miley Cyrus, Fergie, Jennifer Hudson, Enrique Iglesias, Janet Jackson, Randy Jackson,Taj Jackson, Taryll Jackson, TJ Jackson, Joe Jonas, Kevin Jonas, Nick Jonas, Lil Wayne, Kanye West, Will.i.am, Usher, Pink, Jason Mraz, T-Pain och sist men inte minst Michael Jackson! (såklart är massa fler också med, men orkar bara inte skriva alla. )

Kolla in Justin Bieber i början. Hur söt?

?%#&!

Ahhh jag har haft en supermysig dag tillsammans med tre ubersöta vänner. Vi har tittat på ice age 3, då alla fyra låg i min 90cm säng och gosade. Hahah fråga mig inte hur vi fick plats! Sen har vi lyssnat på musik och planerat sommaren. Skiiiiiiit vad jag längtar, vi kommer ha bästa veckan ever! Jag kan inte sluta tänka på det, nu längtar jag till skolavslutningen och daniels födelsedag mest av allt. Höhö!

Något jag också längtar till är onsdag, då åker nämligen vi till kungsberget med skolan. Snowboard, skidor, godis, skratt, bilder, jag kan förutspå hela resan om ni vill (a)




Happy valentine's day






Idag är det kärlekens dag! Och vare sig vi vill eller inte så dyker kärlek alltid upp, och inte minst när vi anar det, som på bild nummer ett då jag stod och skalade potatis. Hihi.

Dagen till ära ska jag spendera med mina vänner Linn, Johan och Daniel. Vad är inte bättre än att sprida lite extra vänskapskärlek på allahjärtansdag menar jag. Några extra pussar idag till er fina läsare. PUSSPUSSPUSS!

crazy chinese

Klicka här om ni har lust att skratta en stund, eller här, och så kan ni klicka in här med. Vill ni garva ännu mer efter dessa tre kan ni även klicka in här och kanske trycka här.


DUBBELA!



Om bara ett par sekunder kommer Amanda komma hit och göra mig sällskap hela kvällen. Middag, mys och prat. Jag gillar't! På bilden ovan ser ni en av alla midsommarfirande jag och Amanda haft tillsammans.

something always brings me back to you

it never take too long...


Tjollahopp mina vänner!

Efter drygt 8 timmars sömn är jag ändå lika trött som jag var när jag stängde av tvn igårkväll. Igår var en riktigt myskväll med bästa sällskapet.
Idag blir det andra bullar, först fotbollsträning 12-14 och sen framåt kvällen får vi gäster och amanda kommer hit. Aslänge sedan senast!!! *happyface*

Nu frukost. KISS!

SPRING10




MUSIKOMKÄRLEK!!!


Elin och Linn

Jessica och Line

Elin, Line, Jessica, Becca, Linn och Sandra.

Elin

Linn och Becca.


Flickorna på bilderna ovan hade idag en riktigt myskonstert i den stora korridoren i skolan. De sjöng och spelade blandade kärlekslåtar. Det var superduperBRA! Att kunna säga att jag är nära vän med dessa apballa brudar är jag stolt över. Ni är helt fantastiska!

Vårens stora blogg-trend-miss

Medan jag redan är inne på kläder, och lite modespår kan jag väl lägga ut årets trend-miss!
Jag läser bloggar på bloggar, kända och okända "Ett måste i vår!" NEJ säger jag bara.

Jag gillar kilklack, tycker det är jättebekvämt och väldigt snyggt, men dessa! Det ser ut som en kartong. Visst Linn? Hahah.. vi har snackat i timmar om dessa skor. (a) Det värsta av allt är att de kostar ETT TUSEN SVENSKA RIKSDALER!

USCH SÅ FULA! ÅRETS TREND-MISS!

COLLAGE


Jag skulle inte tacka nej till dessa i min garderob!


Jag ber om ursäkt för det dåliga collaget, men sitter vid mammas dator, så det enda jag har är paint. HANDIKAPPAD!


btw. tycker ni jag ska börja lägga in lite collage och tips på snygga kläder?

100211

Tjenamors! Idag gäller följande, 
  Plugg:
*Spanska
*Engelska
*NO


Kanske om jag får lite tid över kan jag hitta på någonting kul för er läsare att se på eller lyssna på eller läsa om. Vi får se. BAJBAJ!

yammiiie



Frukost. Varm choklad med grädde och en knäckebröd macka. MUMS!

denial in my eyes





Bakom kameran: Jag.


Blå och rooosa

Nu har nior i Sverige skrivit sitt första nationella prov! Svenska del A, dvs läsförståelsen. Jo, tack det gick helt okej för mig tror jag. Jag ska nog inte säga för mycket men jag känner mig rätt nöjd.

Igår såg jag Baksmällan för typ tionde gången eller någon sånt, som alltid skrattade jag en hel del. Sällskapet gjorde ju inte att ska jag skrattade mindre, i så fall tvärtom. Att vara kittlig är inte ett plus har märkt. Höhö!

Aja, nu har jag håltimme i ungefär två timmar till. skönt! Pussar. '







Tre bilder från i söndagsmorse. Bruket och skidåkning. Pic1: Jag och mina snowboard. Fotad av James. Pic2: bruketbacken. Fotad av mig. Pic3: Snö, folk och sol. Fotad av mig.

med vänliga hälsningar en stressad amanda





Hola! Idag har skolan varit booooooring! Så tråkig att jag och Elin satt och chattade med varandra på facebook under spanska lektionen(observera att vi satt precis bredvid varandra). Synd var bara att vi blev busted och läraren hotade med hemanmärkning, jag ska väl ta och höra med mammsen sedan när jag kommer hem, troligtvis kommer nog mamma bara skratta åt det (a)

Just nu springer jag runt som en galning och letar efter filmen baksmällan. Vi ska ha den! Jag har sett den tusentalsgånger här hemma, men nu har den gått upp i rök. Apbajs! Vi höres. Bye!

lovin

Följ min blogg med bloglovin

Riktigt apnajs!



Jag skulle inte banga på att få dessa läckra kläder i min garderob till sommarn och våren!

Eriscsson globe

















Tjenamors. Idag har jag i stort sätt bara suttit hemma, men på eftermiddagen/kvällen drog jag, pappa och rasmus till hovet för att se djurgåren-modo. Som jag redan visste, magkänslan ni vet, så vann djurgården. 4-1. Jippie!

Vi höres imorgon. Nu ska jag göra kväll och om ett par timmar också joina sängen. Pussar.

Juste bilderna ovan är tagna med mitt nya objektiv jag köpte imorse. Sigma 18-200mm 1:3.5-6.3 optical stabilizer. 3990 svenska riksdaler. Riktigt apnöjd!

jag har inte glömt bort er...

Hejsan mina vänner.
Bloggen har stått still hela veckan, och förlåt för det. Det är nämligen såhär att vi har inte haft något internet här hemma så jag har inte ens kunnat informera er om hur det låg till. Hur som helst. Min vecka har varit ganska slapp ändå. 
En snabb resumé.
Måndag: Jag var i skolan mellan 9:55 och 14:20. Sedan var det snabbt hem, plugga lite och på kvällen kom Axel hit och vi tittade på film, garvade ihjäl oss till björn gustafsson och har allmänt trevligt.
Tisdag: Skolan.
Onsdag: Skola, plugg och boxningsträning. Inget mer med det.
Torsdag: Skola, plugg och fortbollsträning.

Fredag: Reflektionsdag, fylld med matteprov, spanska och musik. Sedan på eftermiddagen fixade jag naglarna, och nyss kom jag hem från bio med Axel. Snabba Cash. Den var faktiskt bra. (men jessica, nej han var inte så snygg!!)


STÖRD!


- Seriöst. Vad har ungen för fel?

RSS 2.0