Halloween



"idag är det halloween! WhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaa!"

Laddar inför vecka 9, då vi drar till Lindvallen!























Lördagens underhållning i typ 4 inlägg. Fler kommer!

Underhållande, jag vet! Daaaaah.


Hej å hå gånger två!


Pruttar Rapar Diarré Fisar Kiss Snor Bajs

Jag, jännipänni och Helena har sett the proposal today. Ingen märkvärdig film, dåligt slut btw. Men det var väl det jag skulle säga bara, att jag umgås med mina kära vänner. Hoppas ni har det lika bra som jag. Puss.

Shop til ya drop!


Älskade läpstift, kicks 79:- EXTRA PRIS!

Armband, KappAhl 69:-

Armband, JC 69:-

Kameraväska, mediamarkt 199:-

PLUS en tröja från New yorker, som ni får se imorgon(senare idag). Pussar.

En text slarvigt skriven

Hello.
Jennifer klagar och klagar på mig.. mest för att jag "aldrig uppdaterar", Hallå det gör jag visst! Minst en gång om dagen, men ibland glömmer jag.
Idag har jag i alla fall varit i Forum Nacka med klagotrollet. Vi åkte in vid halv ett och kom hem igen starx innan fem, och tänk på att två av timmarna som vi spenderade tillsammans var under transport resan. Gash, det är faktiskt ganska jobbigt att ta sig dit och hem. Men hur som helst så är det stockholms absolut bästa shoppingcentrum! Jennifers kommentar när vi var där var " hur fan hitttar du här?", jo hon tyckte det var stort! Hehe.

På hemvägen, på tåget, bussen, tunnelbanan osv. var vi rätt så flummiga. Och det resulterade i att vi mobbade en stackars "farfar" som inte kunde gå, så frugan fick knuffa honom till sittplatsen och ut ur bussen. Det resulterade också i att vi började nästan kom försent till tåget då vi hade glömt vad sergelstorg var?. Väl på tåget satte vi oss på helt fel sida och började kasta seven eleven påsar på varandra, som efter ett tag landade i tanten bredvids knä, vilket var en aning pinsamt för min del. Vi sprang också genom tåget och Jennifer snubblade, och för att jag då inte trodde att hon märkte det själv så roppade jag på henne och sa " Hahahha, Jennifer du snubblade".

På den sista bussen vi satt på tabbade vi oss också litegrann. Först kunde vi inte komma upp på våra sittplatser så vi stoppade kön bakom oss. Och för det andra så när vi skulle av blev jag väldigt nervös och sa (väldigt högt) "hallå Jennifer res dig, res dig, busschaffisen kommer inte stanna för lampan lyser inte" och så puttade jag henne från sittplatsen så att hon nästan ramlade.

Det kanske inte låter så kul, men satan i gatan vad vi skrattade. Tack för att du följde med mig och spendera pengar på onödigheter. Tack Jennifer. Puss.!

Must haves!





GE MIG!

1. Från H&M 299:-
2. Från BikBok 699:-
3. Från BikBok 199:-
4. Från H&M 499:-

Torsdag

Oj. tiden bara rinner iväg idag och ändå har jag inte fått någonting gjort. Bad! Hade tänkt att skriva klart min So uppsats men det lockade inte så mycket så jag gjorde bara lite grann. Istället har jag lagat pannkakor(kolla inlägget nedan), tagit en promenad, slöat framför tvn och tränat fotboll. Till er i laget(om någon av er läser) vill jag bara tala om att ni är helt underbara! Heh.

Nu väntar sängen, måste upp tidigt imorgon för att passa brodern min, men senare på dagen ska jag och jennipenni åka en sväng till Forum Nacka.

Hörs imorgon.

Operation "Amerikanska pannkakor"









1. Ingredienser. Mjöl, Mjölk, Smör, Socker, Ägg, Bakpulver, Salt.
2. Blanda, Blanda, Blanda. Sedan steka.
3. Klart! Super gott med socker och sylt.
4. Disk-KAOSET jag fick efteråt.

lovlövlovlöv

Oyeah!
Idag vaknade jag i samma säng som Karolin och det första vi gjorde efter att ha slagit upp ögonlocken var att sätta på oth, vilket även vi gjorde igår kväll. Godis, äppelkaka och wok har jag matat min magsäck med idag. Min kropp har också fått springa fem kilometer i gägga, men gash så härligt det var!
Nu börjar tiden rulla mot läggdags. Sleep tight!




Bakom kameran: Jag.


dimmigt, disigt, allmänt grått





Bakom kameran: Jag.

Ogräs



Bakom kameran: Jag.

Dagens fråga

Fick en fråga om var i stan(Stockholm) New Yorker ligger.

Svar: Ingenstans i City. Den finns dock i skhlm(skärholmen) eller Forum Nacka, rätt så nära City. Forum Nacka ligger ju bara 10 minuter bort från slussen(med buss). New yorker finns också i Väsby centrum för oss som bor norr om staden. De tre ställena vet jag, känner ni till fler så hojta till!

HAPPY

Min dator har varit lite trasig sedan vi köpt den, CD-grejen har inte funkat bl.a. Men så idag när jag sitter med Spotify på högsta volym så ploppar den ut. Är det inte lustigt? Så nu på morgonen ska jag förska bränna ner mina bilder på Cd-skivor. Önska mig lycka till och håll tummarna för att den inte ska haka upp sig igen. Kisses.

Update: BAJS på datan då. Nu hackade den upp sig igen och jag får inte ut skivan som är där. Satan i Gatan!

Trying to get a little bit tipsy



















Bakom kameran: Jag och min lillebror Jonas.

Idag spenderade jag och min lillebror Rasmus vår namnsdag (Grattis till oss) tillsammans med en del till av familjen på Naturhistoriska riksmuséet. Jag vi utforskade apor, dinosaurier, människokroppen, naturen i sverige, livet underhavet och mycket mer. Jag träffade även min NO/Matte lärare, så pluspoäng för mig som befann mig på ett muséum när det är lov.

Nu ska jag natta min och min bästavän Johannas lillebror. Btw, de är 12 och 13 år.

Bye bye.

MUSIK KOSSA


KE$HA - TiK ToK

Jag kan lyssna på den här om och om igen, gillar den hårt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86

.. 87 87 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100. Juste. Etthundra inlägg har jag skrivt i denna blogg nu. -yippie.

- Idag står muséum på schemat, naturhistoriska riksmuséet!
  Lite intressant kanske, men följer med mest för att pappa är ledig.
  Ni får se bilder senare(om man får ta kort där?). Puss.

Min shopping.


1. Bh:ar 100kr och 129kr.  2. Bytte mina trasiga skor och fick ett par helt nya.

3. Väst med paljetter 169kr och kjol 99kr från new yorker. 4. Julkalender, askungen som jag fick av mamma.

5. "Ugg's" från Nilson 899kr. 6. HÖST!

+ En tröja från Gina Tricot, men eftersom jag har på mig den ny blev det inga foton.
+ Disney-Bubbelbad och tvål


Text.

Tjena. Igår sprang jag mellan huset och alla möjliga ställen. Biblioteket, farmor och farfar, Bella m.m. Super mysigt var det i alla fall.
Hos farmor och farrfar igår så satt jag och grubblade över mina skor jag vill köpa, och så frågade jag mamma lite snällt om hon kanske kunde betala hälften, dvs 500kr. Men hon svarade med ett blankt nej. Då ropar farfar på mig, och erbjuder sig att betala och jag blir så rörd, men tackar nej ett antal gånger. Han lever på pensionen nu liksom, men efter att han tjatat så länge kunde jag inte längre tacka nej åt erbjudandet och han gav mig hela 1000kr. Hur tacksam blev inte jag? Jag tror jag kramade honom och sa tack hur länge som helst. Tack ännu en gång farfar!

Nu blir Ugg'sen mina. Mohhahahahhhahahhahahha!!!

Nu drar jag till solna och sedan stan med Bella. Pussar.

FREDAG


Lunchrast med Millan och Dana.

Jag och Milla.

Jennifer, Helena och Elin på skoldansen.

Dansbandet som spelade på våran Skoldans. DE SKA VARA MED I DANSBANDSKAMPEN!

SKOLDANS

DANA OCH MILLA.

ego.

Helena, Elin, Jennifer och Sandra.

Mina dagar i ett gäng fula bilder, men ibland gillar jag den dåliga kavlitén, utan den skulle de bra bilderna inte bli bra liksom. Aja, nog om bildern. DET ÄR JU LOV! HÖSTLOV! LOVE IT! 

 Nu drar jag iväg till Kista. BIO! Bye,

Jag Vill Ha Vinter I Stockholm

Svenska lektion och skolan är vad jag är och har just nu. En skrivuppgift om boken/filmen Vinterviken är nu skriven och klar. Så Facebook är vad egentlig håller på med.
Det var allt från mig. Puss och Hej.


Foto: världens bästa, GOOGLE!


HIT OCH DIT I HÖST


Anna knäppte ett par bilder från bussen.

Ego pic.

Yammie.



Smycken och kameran har varit mina favotier i höst.

En bild drån en varm höstdag i skolan.

Ett par blandade bilder jag hittade i arkiven från denna onormalt snabba höst.
HALLÅ SNART OKTOBER OCKSÅ SLUT!

#?$"%*!@[

TJABBA! Jag är hemma nu, efter en kort sväng ner till skolan. Spanskprov (SANDRA!, kolla jag lär mig.), stod på min planering för denna reflektionsdag. Nu är det gjort, och det är grymt skönt verkligen. Dock tror jag inte att det gick så bra men det är en annan femma. 

Till skolan idag hade jag på mig min brorsas adidas mjukisbrallor, trasigt linne och en sunkighoodie. Utan smink var jag också! Tror ni att det var många som glodde snett? Jajamänsan, en hel del faktiskt.  Det är ju inte direkt likt mig att gå klädd så, men vem fan orkar "klä upp sig" för en timme i skolan? Inte jag i alla fall.

Nu har jag inte tid att sitta och skriva här, Matte och Svenska here I come!

Förstoppad



Style.
Kjol,gina. Kofta, KappAhl. Strumpbyxor, H&M. Pjux, Dinsko. Smycken, blandat.. Rhodos, Glitter, Guldfynd m.m.

12

Hola. Jag sitter i skolan, på svenskan. Jag lyckas dock inte komma någonstans menmen...
Matte hälsar,. bye bye!

och sandra hälsar..

Pics




En liten del av bilderna jag har uppsatta på väggen.


Med den här bilden säger jag Godnatt och hejdå. Vi hörs imorgon och då kommer jag med en nyhet.. hål utkik!

+++++


Gårdagens inköp. PeaceRingen, guldkedjor och tights. Love it!

VÄLKOMMEN TILL MIN PLUGGBLOGG!

Yeeeah. Jag har suttit och skrivit min SO jämförelse nu på morgonen och jag känner mig grymt nöjd. Nu fortsätter jag ikväll, imorgon eller på tisdag. Heh.
Lite annat kul ska jag hitta på nu. NO eller Svenska eller kanske.... Spanska? Får se var jag hittar på. Hehe..

TEXTNING-

Tjenamittbena!
Så här på morgonkvisten sitter jag och tittar in alla bloggar som vann pris på Blog awards. Synd bara att Kenza inte vann något. Love her! Jag kom på att jag aldrig skrev nåot om Debbies fest i fredags. Det var rätt stelt ibörjan, men det blev bättre, mycket bättre. Vi dansade, flummade, skrek och sjöng. Synd bara att allt sluta i katastrof, slagsmål, poliser och skärrade människor. Grattis än en gång Debbie!

P.s one. Ella!!! Mina lackleggins är från GinaTricot.
P.s two. Ny design! Vad tycks?


mycket finare och mycket bättre.


Ny ring. Jag är kär.

Jossan och Dyris, gullungar.

Anna och Anna.

Dagen spenderade jag tillsammans med tre störtsköna flickor i vällingby centrum. Vi tittade runt och alla fick med sig något hem, men Dyris tog hem priset för flest kassar. Heh.. Love you guys.

One time, one time

Skulle en kille sjunga den här låten för mig skulle jag fan dö. Så vacker.

DÅLIGTHUMÖR, DÅLIGHÅRDAG, DÅLIGAMANDA, DÅLIGABLOGG, DÅLIGUPPDATERING!

Fan jag sitter nästan här och gråter nu för fan! Helevtes korvgubbar! Jag så sur alltså. Rasmus, min lillebror, förstörde mammas nya dator igår. Vet ni vad som finns(fanns) på den datorn? MITT MVG I RELIGON! Seriöst. Jag var hur nöjd som helst med min uppsats. Jag skulle fan ha fått MVG på den. Men nej, nej. Nu är den borta. Korv!
Varför ska det hända när det nu bara är 3½ dag kvar tills den ska lämnas in. Nej nu ska jag inte sitta här och skriva i bloggen, jag ska istället byta till word och börja skriva min SO uppsats på en LÖRDAGKVÄLL! Jag som egentligen har förbud att plugga efter klockan tre på lördagar. Livet är bra orättvist!

091015







Blandat skräp från mammas dator.
1. Av Emelie för drygt ett år sedan.
2. Av mig(oredigerad) från i lördags.
3. Av Bella för någon vecka sedan. (P.s, saknar dig nu bella!)


greyiish.





Lackleggings, converse, skinnpaj, hoodie och egenstickad halsduk.

Skolan är slut för idag, idrott, no och en pannkaks tävling hann jag med. Jag proppade i mig hela 6,5 st, och det vann jag på. Tjockis jag är!

För att jag inte ska behöa plugga så mycket i helgen passar jag på nu. Ha det.

ÖVERDRIVERINTE



Fejkpäls mössa, H&M-herr. Ska snarast finnas tillgänglig i min garderob, om jag så ska behöva döda för det!

091013





Bakom kameran: Jag.

Klockan ringde imorse och jag smällde till den. Snooze. En halvtimme gick och jag reste mig motvilligt upp för att kliva ner på det kyliga golvet och sedan springa iväg mot toaletten. Jag duschade mitt ansikte i iskallt vatten och torkade mig sedan på den lilla handduken bredvid handfatet.
Morgonen gick, och när det var dags att röra sig mot skolan satte jag på mig klackarna, en extra tjocktröja och skinnjackan, därefter och öppnade dörren. Där ute regnade lite smått. Jag fortsatte mot garaget, gick in och hämtade cykeln. När jag sedan stod utanför garaget med cykeln bredvid mig kollar jag en lång stund upp mot himmelen. Det snöade! Riktiga, stora snöflingor.
Jag satte mig på cykeln och rullade iväg. Efter knappt femtio meter möter jag två överlyckliga småungar. De hoppade omkring med ansiktena upp mot himlen och öppna käftar, undra om snön smakade gott?

Min morgon.

Falling in love wasn’t my plan


Denna gång får ni hela låten! Och gash! Är den inte för bra?

MJ


En snutt av Michaels sista singel "this is it" som släpptes imorse. Mäktigt!

Var beredd på en lång och dålig text.

Aj, sa hon tyst för sig själv samtidigt som hon klämde tummen i handen så hårt hon kunde. Det sved verkligen. Det blev det svullet också, och rött. Ett par bloddroppar rann sakta över huden. Varför ska man behöva lida för att bli fin? Hur som helst så sitter ringen i örat nu. Högst upp i högra örat, vackert men det gjorde fruktansvärt ont. Hon kände sig alldeles varm och lite små yr, men hon reste sig upp och gick ut ur studion. Runt om henne stod en massa människor, killar och tjejer mellan åldrarna 25 och 40. Alla var piercade i ansiktet och öronen. När hon frågade sin morbror som hade tagit hålet i örat på henne varför han hade piercat sig, tatuerat sig och töjt ut hålen i öronen så mycket svarar han att det är snyggt. På vilket sätt undrade hon, men vågade inte riktigt fråga.

Hon lämnade piercingstudion med ett leende på läpparna, hon hade ju vågat, hon hade inte heller svimmat eller skrikit. Riktigt stolt var hon över sig själv.

Dagen gick och klockan var åtta när hon kom hem. Hon fixade sig och bytte om på nolltid och sen stod kvällens sällkap utanför hennes dörr. Mopederna brummade iväg och kylan stack mot hennes bara kinder. Benen darrade och lika så gjorde tänderna. Minus grader måste det ha varit ute, fast att det bara var en lördagskväll i början av oktober.

Sverigematchen visades på tv-rutan hos en polare i Skälby, men så mycket tittande blev det inte. De sysslade med annat. Inte förrän efter matchen blev alla hypnotiserade av tv-burken. CSI Miami. När det var slut satte sig hon och tre andra vänner på två av mopparna som stod utanför huset. Full gas, och sedan satt de inne i sovrummet hos en av dem.

Två omgångar Fifa och sedan sattes en skräckrulle på. Huvudrollen spelades av Lindsay Lohan, så mycket till skräck var det kanske inte.

Hon somnade först av alla och vaknade först också. Efter ett par timmars prat och spel på morgonen satte hon på sig sina klackar och sin dunjacka och började vandra hemåt. Där gick hon alldeles själv klädd i träningsbyxor, dunjacka, klackar och smink huller om buller i ansiktet. Hon gick och funderade över vad folk skulle tänka när de såg henne. Eftersom träningsverken i låren och rumpan inte gått över från fredagens styrketräning, så såg hon lite halvpackad ut när hon vinglade fram. Hon höll händerna för ansiktet när bilar kom körandes, tänk om någon hon kände såg henne nu? Hon såg ju påtänd ut. Hemska tanke.

Väl hemma blev hon serverad våfflor och smoothie. Yammie.


Bakom kameran: Jag.


Gräsets gröna färg





Två bilder som beskriver min kväll ganska väl. Snacks, bra sällskap och fula miner. Inte illa pinkat!

Det var i alla fall allt från mig, ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi. Bye.

Höst.



Bakom kameran: Jag.

Hola amigos. Är allt väl med er? Med mig är det prima, dock lite trött av styrkan idag på idrotten men annars. Igår blev det inget bloggande därför jag har haft ett antal prov de senaste veckorna och vilade upp mig igår. Idag är det fredag, dvs HELG, vilket är helt underbart. Imorgon ska jag först fota min lillebrors innebandylag och efter det drar jag in till staden och till min morbrors piercningstudio på hornsgatan. CALM! En ny piercing kommer jag förhoppningsvis.

Kram.


Muslim för en dag

Hola!
Idag åkte hela klassen på en liten utflyckt efter lunch. Och med min absolut bästa klass kan det väl inte bli annat än roligt? Vi bar oss iväg mot en Moské på söder och hade trevligt där. Kolla in själva. Puss.

- Ja, jag petar i näsan på bilden, jag vet! HAHAHA...

Sandra, jag, Helena, Lill-matte och Felix.

Den ni ser till vänster ska då föreställa mig (Jag ville så gärna vara med på kortet), resten är en del av klassen.

Moskén på söder.

Vincent och Line

oktober, den sjätte











Bakom kameran: Jag.

En promenix till skolan imorse resulterade i ett halvfullt minneskort. Så det kan gå. Nästan en halvtimme tog det för mig att gå också(vanligtvis tar det inte mer än tio minuter). Till middag fick jag en sallad från Lundens och efter det har jag suttit med böcker och internet, googlesökning: nervsystemet m.m. Usch!
Ne, nu ska jag inte vara negativ. Jag ska istället härma det som min lärare säger " I LOVE NO".

Btw. Idag kom skolkatalogen, superkul att sitta med den i knät och skratta åt den absolut värdelösa fotografen. Aldrig har skolfotonas kvalité varit så dålig som i år. Apgarv!
En fåga: Vet ni läsare om skolfotografen får redigera bilderna en aning? kanske ta bort det reflekterande ljuset från metallen på stolarna. För gash vad det är irriterande!

Kyssar.

Eat it.

Halloj mina vänner.
Skolan idag var inget speciellt, inte heller plugget efteråt, men sedan var det träning och lite annorlunda och kul var det där. Tävlingar och pris och grejer. Toppen! Nu har jag precis tittat på sista avsnittet av Svenska Hollywood fruar, och jag vill bara tillägga att jag gillar det programet asså!

Dagens middag: Kokt potatis, pappas kantarellsås, köttfärslimpa och ungsrostade rotfrukter. Yammie.


Bob the builder





Hallå där. Det var ett tag sedan!
Var har jag hållit hus undrar ni säkert (inte), nu ska jag förklara i allafall. I lördags vaknade vi vid elva tiden, klev upp och jag ställde fram frukost buffé. Nja, enligt mig så var det mer som en vanligt frukost men mycket beröm fick jag av mina kära vänner för så mycket jag hade orkat tagit fram.
Efter frukost och på kläddning så satte sig jag, Elin och Helena på tåget mot stockholm där vi sedan gick runt i timmar och shoppade. Kvällen blev kort men tillsammans med min bästaste Bella. Inte en tråkig stund går att ha med henne!
Idag blev det andra bullar..nämligen kanelbullar (den var dålig Amanda!). Kanelbullensdag idag som sagt och jag har slängt i mig alldeles för många, och då menare jag för många! Reklam utdelning, träning och nu plugg.
Hoppas ni har det bra. Pussar.

När man har svårt att bestämma sig blir det ofta randigt

Hola bäbisar!
Jag sitter nu och tittar på Sunes jul tillsammans med min uber söta vän Elin. Jag har nämligen övernattning här hemma, men Jennifer och Helena är lite osociala, de lägger puzzel, men någon som är ännu mer osocial är Sandra, för hon ligger och sover.

Ja det vad lite från mig. Vi hörs om någon timme eller imorgon när jag vaknat. Puss.


Bakom kameran: Jag.

this morning, or I mean every morning..






Min morgon ser för det mesta (alltid!) ut så här. Frukost och VAKNA. Grym kombo!
Nu är det dock inte morgon längre, utan kväll och jag sitter och skriver min lillebrors läxa... heh, hoppas ni inte skvallrar!

Puss.

RSS 2.0