Var beredd på en lång och dålig text.

Aj, sa hon tyst för sig själv samtidigt som hon klämde tummen i handen så hårt hon kunde. Det sved verkligen. Det blev det svullet också, och rött. Ett par bloddroppar rann sakta över huden. Varför ska man behöva lida för att bli fin? Hur som helst så sitter ringen i örat nu. Högst upp i högra örat, vackert men det gjorde fruktansvärt ont. Hon kände sig alldeles varm och lite små yr, men hon reste sig upp och gick ut ur studion. Runt om henne stod en massa människor, killar och tjejer mellan åldrarna 25 och 40. Alla var piercade i ansiktet och öronen. När hon frågade sin morbror som hade tagit hålet i örat på henne varför han hade piercat sig, tatuerat sig och töjt ut hålen i öronen så mycket svarar han att det är snyggt. På vilket sätt undrade hon, men vågade inte riktigt fråga.

Hon lämnade piercingstudion med ett leende på läpparna, hon hade ju vågat, hon hade inte heller svimmat eller skrikit. Riktigt stolt var hon över sig själv.

Dagen gick och klockan var åtta när hon kom hem. Hon fixade sig och bytte om på nolltid och sen stod kvällens sällkap utanför hennes dörr. Mopederna brummade iväg och kylan stack mot hennes bara kinder. Benen darrade och lika så gjorde tänderna. Minus grader måste det ha varit ute, fast att det bara var en lördagskväll i början av oktober.

Sverigematchen visades på tv-rutan hos en polare i Skälby, men så mycket tittande blev det inte. De sysslade med annat. Inte förrän efter matchen blev alla hypnotiserade av tv-burken. CSI Miami. När det var slut satte sig hon och tre andra vänner på två av mopparna som stod utanför huset. Full gas, och sedan satt de inne i sovrummet hos en av dem.

Två omgångar Fifa och sedan sattes en skräckrulle på. Huvudrollen spelades av Lindsay Lohan, så mycket till skräck var det kanske inte.

Hon somnade först av alla och vaknade först också. Efter ett par timmars prat och spel på morgonen satte hon på sig sina klackar och sin dunjacka och började vandra hemåt. Där gick hon alldeles själv klädd i träningsbyxor, dunjacka, klackar och smink huller om buller i ansiktet. Hon gick och funderade över vad folk skulle tänka när de såg henne. Eftersom träningsverken i låren och rumpan inte gått över från fredagens styrketräning, så såg hon lite halvpackad ut när hon vinglade fram. Hon höll händerna för ansiktet när bilar kom körandes, tänk om någon hon kände såg henne nu? Hon såg ju påtänd ut. Hemska tanke.

Väl hemma blev hon serverad våfflor och smoothie. Yammie.


Bakom kameran: Jag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

skulle man kunna få se en bild på din piercing? :)

2009-10-12 @ 20:09:30
Postat av: the_little_shit (matte)

jag blir hungrig xD

2009-10-19 @ 22:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0